Mi a kedvenc évszakod?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Tél
Tavasz
Nyár
Ősz
63 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nekem a tél, mert tovább tart az éjszaka, és mert nincs meleg. :D
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy snassz, de nekem akkor is a nyár. Nagyon meg tudom szokni a póló + bermuda öltözetet és mivel sokat fotózom, szeretem, hogy este 8 után is még világos van. Ráadásul idén ez még kitolódott a szeptember nagyobb részére is, de úgy tűnik, holnaptól változás lesz.
3/10 Andante94 válasza:
Tavasz.
Imádom az ébredő természetet, a pulcsis, kabátos időt miközben a nap melegebb sugarai már itt ott feltűnnek. Indulnak a méhek, a virágok, a fák, tücskök, bogarak. Olyan mintha egy születő világot látnék. Szeretem nagyon :D
Bár lehet azért mert tavaszi születésű vagyok. Ilyet is hallottam már mint lehetséges ok.
4/10 anonim válasza:
Ősz.
Imádom az egész hangulatát, plusz azt a se nem túl meleg, se nem túl hideg klímáját.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Tél, de csak január végéig
Utána már csak depressziós hangulata lesz az embernek tőle.
9/10 anonim válasza:
Tavasz🌷🌸🐝🐣🦋 🌦☔️💨🍓🚴♀️🛴🏃♀️🐰🌿🌱
Nyár 👙🐸🐞☀️⛈🍉🍒🌽🍧🍹🏊♀️🚣♀️🚗🛳⛱🎢🎡⛺️
10/10 anonim válasza:
Nekem a tél. Szeretem a hideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!