Melyik a kedvenc évszakotok?
Figyelt kérdés
Nekem inkább az átmeneti, a tavasz és az ősz.
Nektek?
2019. nov. 28. 19:24
2/29 anonim válasza:
Nekem is a tavasz és sz ősz volt, de tavasz már szinte nincs is, csizmából szandálba/papucsba lépünk.
Most meg a tél olyan, mint az ősz.
Egy szó mint száz, bármit szeretek, ami nem 30+ hőmérsékletű, mindent leperzselő, nyárként aposztrofált kínzás.
Talán a fehér karácsonyt szeretném a legjobban, de arra már évek óta remény sincs.
3/29 anonim válasza:
Nekem is inkább a tavasz és az ősz.
4/29 anonim válasza:
Télimádó vagyok. Kár, hogy semmi remény nincs már tisztességes télre a következő jégkorszakig.
5/29 anonim válasza:
A nyár egyértelműen. Bár egy-két hétig napra a többi évszakot is szeretem.
6/29 anonim válasza:
Lehet, hogy snassz, de nekem még mindig a nyár. Nagyon hozzá tudok szokni a meleghez, a rövid öltözethez és az este 8-9 órai sötétedéshez, ami aztán szép fokozatosan kezd szertefoszlani az ősz beköszöntével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!