Nektek mi a kedvenc evszakotok es miert?
Tavasz. Először is, mert ekkor születtem. :) Meg ilyenkor minden olyan változékony, izgalmas. Ekkor kezdődik el szerintem rendesen az új év, új lehetőségek. Múlóban a téli depresszió, egyre több a napsütés és ezzel arányosan a mosolyok száma. Szeszélyes az időjárás ugyan, de megéri azért a pár tökéletes napért májusban. Egyszerre lehet élvezni a havat, a napsütést, a jeges esőt, a fullasztó hőséget, a talpadról leborító szelet, a takaró alá űző villámokat, a langyos zivatarokat - mi kell még?! :) A fű elkezd zöldellni, a virágok kinyílnak, a természet ébredezik. Gyönyörű fotókat készítenek róla. Általában ekkor születik a legtöbb kisgyermek, kezdődik a legtöbb románc. Megkönnyebbült búcsú a téltől, felpezsdítő várakozás a nyárra. Reménykedés, optimizmus és hit, hogy minden jobb és szebb lesz. A tavasz számomra olyan, mint egy nagy mosoly az emberek lelkéből.
Neked kérdező? :)
Oh, köszi szépen! Szülinapom már volt márciusban, de azt is köszönöm. :) Milyen jó lehet neked! Én sajnos csak az ablakból csodálhatom a mai nap. De remélem hétvégére is megmarad, mert akkora már program van!...
Hoppá, bocsi az offért! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!