Melyik a kedvenc évszakotok, és miért?
Az összeset szeretem
A nyarat azért, mert nyári szünet van, és lehet medencézni, napozni,nem kell tanulni+ szülinapom van:-)
Tavaszt azért, mert friss levegő van és nagyon szeretem a virágok illatát, nincs se túl hideg se túl meleg pont jó
Őszt, azért mert szerintem ilyenkor a legszebb a természet szép színesek a levelek de annyiban rossz h suli van
Telet azért mert ilyenkor gyönyörűek a hegyek (főleg hogy a Mátrában lakok és az ablak pont Kékestetőre néz) és hogy nincs meleg mert melegbe csak bikinire tudsz levetkőzni (nyilvánosság előtt) télen viszont 20 kabátot is felvehetsz.
Csinálok egy sorrendet oké?:)
1. Tél - Azért mert nagyon hangulatos MINDENT csinálni a hóban. Futni, szánkózni, vagy csak ülni egy padon. Azért is szeretem ennyire a telet, mert tele van fájdalommal. A hideg, a nehézségek, annyira szeretem....
2. Ősz - Azért mert mindjárt jön a tél, és mert ennek is van egy hangulata. Bár nem olyan erős mint a télnek, de szeretem.
3. Tavasz - Van egy hangulata neki is, a villámlások, az esők, a mennydörgés, de sajnos ez sok dolgot megnehezít és eléggé boldog a hangulat tavasszal, mert minden újrakezdődik és ez az amit nem szeretek benne.
4. Nyár - Mert semmilyen. Dög meleg van, hangulata nincs, délután 5-6 órakor is kiégeti a nap a szemedet, izzadsz, jönnek a szúnyogok, gagyi az egész. Így mondjuk jó hogy mellette van 3 jó hónap, mert így ennek is van egy különlegessége, ami a melegben rejlik, ilyenkor, a többi hónappal ellentétben mondjuk kellemes strandra menni, vagy fagyizni, de attól még a fentebb soroltak miatt utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!