Melyik a kedvenc évszakotok?
Figyelt kérdés
Nekem inkább az átmeneti, a tavasz és az ősz.
Nektek?
2019. nov. 28. 19:24
22/29 anonim válasza:
Nekem a tavasz de a tavasz vége fele április vége és egesz május, amikor már jó idő van nem olyan, hogy süt a nap dr 10 fok és meglehet fagyni, hanem kellemes napsütés zöld fák...
23/29 anonim válasza:
Egyértelműen a tél, mikor hófehér minden. Sajnos nincs most hó, de a fák nálunk gyönyörűek, tiszta fehérek az ágaik.
A tavaszt is szeretem egyébként, mikor még viszonylag hűvös van, de már nyílnak virágok, kiváltképp kedvenceim a korai tulipánok 😁
24/29 anonim válasza:
Tavasz. Télen mindig depressziós és ingerült vagyok. A szokottnál is jobban. Plusz mindig lebetegszem.
25/29 anonim válasza:
A nyár közepe és a korai ősz.
(Július, Augusztus, Szeptember).
A nyár maga az energia, az ősz kezdetben szenvedélyes, melankólikus jó értelemben.
A tél is nagyon mókás tud lenni, de sosem rajongtam érte, mert amikor már nem sok a szenvedély az életedben olyankor az egész egy depresszió.
Tavasszal húz a fejem a hirtelen jött időjárás váltakozásoktól.
27/29 anonim válasza:
Tél! Imádom a hideget, olyankor érzem a legjobban magam! :)
28/29 anonim válasza:
télen, amikor majd megfagyok, a nyár a kedvencem
nyáron, amikor majd megdöglök, a tél a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!