Melyik a kedvenc évszakod? És miért?
Tél.Kb mindent szeretek benne; nincsenek rovarok, nincs meleg, hamar sötét van, ami hangulatos nekem, és változatosabban tudok öltözködni is (nem csak a pólóimat meg a vékony nadrágjaimat váltogatom vég nélkül).
Szeretem még azt a tipikus lilás esti eget is, amit csak télen látni, ha meg évente egyszer havazik, annál nincs jobb.
Nem tudok választani, mindegyiket szeretem valami miatt.
A nyarat a strand, nyaralások, langyos éjszakában való séták okán. Plusz mindig a gyerekkoromra emlékeztet, mennyire élveztem a nyári szüneteket.
Az őszt a színes falevelek, sütőtök, közeledő téli hangulat (de ugye még nincs annyira hideg) miatt.
A télben imádom a havat, a karácsonyt, az adventi forralt borozgatást, az újévet, és hidegben tudok a legváltozatosabban öltözködni. Szerencsére tolerálom is, a meleget nem nagyon.
A tavaszban az éledező, zöldülő természet, szép virágok, a hideg után langyos, de még nem forró idő, a közeledő nyár szele a kedvencem.
Érdekes, de minden évszakban más. Alap emberi psziché.
Most nekem a tél, de ha mindent összevetek, akkor az ősz.
Tavasz.
Imádom a természetet, és szerintem ekkor a legszebb a világ. A napsugarabbak is valahogy sokkal kedvesebbek számomra ilyenkor:)
Az idő is tökéletes (bár amikor szeszélyeskedik, mint az utóbbi napokban ez a sok durva, jégesős zuhi, akkor is szeretem).
Számomra ez a boldogság és a gyönyörűség évszaka.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!