Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a kedvenc évszakod? És...

Melyik a kedvenc évszakod? És miért?

Figyelt kérdés
2024. máj. 19. 11:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Tél.Kb mindent szeretek benne; nincsenek rovarok, nincs meleg, hamar sötét van, ami hangulatos nekem, és változatosabban tudok öltözködni is (nem csak a pólóimat meg a vékony nadrágjaimat váltogatom vég nélkül).

Szeretem még azt a tipikus lilás esti eget is, amit csak télen látni, ha meg évente egyszer havazik, annál nincs jobb.

2024. máj. 19. 15:14
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok választani, mindegyiket szeretem valami miatt.

A nyarat a strand, nyaralások, langyos éjszakában való séták okán. Plusz mindig a gyerekkoromra emlékeztet, mennyire élveztem a nyári szüneteket.

Az őszt a színes falevelek, sütőtök, közeledő téli hangulat (de ugye még nincs annyira hideg) miatt.

A télben imádom a havat, a karácsonyt, az adventi forralt borozgatást, az újévet, és hidegben tudok a legváltozatosabban öltözködni. Szerencsére tolerálom is, a meleget nem nagyon.

A tavaszban az éledező, zöldülő természet, szép virágok, a hideg után langyos, de még nem forró idő, a közeledő nyár szele a kedvencem.

2024. máj. 19. 17:59
 13/39 anonim ***** válasza:
81%
Nyár, mert iszonyat fázós vagyok. Mostanában gondolkodom rajta, h hová kéne költözni, ahol meg lehet élni, normálisak az emberek és mindig, vagy legalábbis az év nagyobb részében jó az idő.
2024. máj. 19. 19:42
 14/39 anonim ***** válasza:
79%
Tavasz és ősz, mert nincs túl hideg, de túl meleg sem.
2024. máj. 19. 21:58
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ősz abból is inkább október november.
2024. máj. 20. 04:13
 16/39 anonim ***** válasza:
60%
Nyár
2024. máj. 22. 06:45
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de minden évszakban más. Alap emberi psziché.

Most nekem a tél, de ha mindent összevetek, akkor az ősz.

2024. máj. 22. 06:46
 18/39 anonim ***** válasza:
60%
ősz és tavasz
2024. máj. 22. 06:46
 19/39 anonim ***** válasza:
85%

Tavasz.

Imádom a természetet, és szerintem ekkor a legszebb a világ. A napsugarabbak is valahogy sokkal kedvesebbek számomra ilyenkor:)

Az idő is tökéletes (bár amikor szeszélyeskedik, mint az utóbbi napokban ez a sok durva, jégesős zuhi, akkor is szeretem).

Számomra ez a boldogság és a gyönyörűség évszaka.

22/L

2024. máj. 23. 13:49
 20/39 anonim ***** válasza:
Tavasz (akkor születtem) és az ősz (imádok a szerelmemmel a hulló fakevelek közt/alatt kézenfogva andalogni).
2024. máj. 23. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!