Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről akik mindenen röhögnek?

Figyelt kérdés
Két percenként felröhög valami teljesen átlagos történésen,vagy félpercenként benyög valami poént ami neki mindig nagyon vicces
2024. máj. 19. 06:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hihihihahaha... 😂😂😂🤣😆😁
2024. máj. 19. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Azt, hogy jó neki, hogy jókedve van, és elgondolkodnék azon, én miért vagyok búval b.szott.
2024. máj. 19. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Én is ilyen vagyok. Aki ilyen írjon privát. 4, 7, ti is írhattok.😂😂😂
2024. máj. 19. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon bírom az ilyen embereket! :DD
2024. máj. 19. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha hasonló humorunk van, vagy annyira frappáns és ténylegesen vicces dolgokat mond, akkor szerintem, igen nagy valószínűséggel, én is vele nevetnék (amennyiben nem másokon nevet az illető, nem őket figurázza ki).

Ellenkező esetben nekem is sok lenne az illető, és valószínűleg inkább idegesítene.

2024. máj. 19. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt gimiben, meg egyetemen is vicceske haverom, akivel sokat nevettünk. Nagyon hiányoznak!! 😰😰
2024. máj. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!