Szégyelled hogy magyar vagy?
Figyelt kérdés
máj. 18. 15:22
12/19 anonim válasza:
Mostanában igen, mert azonosítanak azzal, amit a vezetők kommunikálnak a magyarokról, pedig én se náci nem vagyok, se oroszbarát, se semmi ilyesmi, mégis minden külföldi annak tart, amíg meg nem ismer.
Amúgy magával a magyarságommal nincs bajom. Igaz, h a népünk eléggé hányattatott, gyakorlatilag végig cumiztuk az elmúlt 1000 évet, az elmúlt 400 évet meg aztán kőkeményen mélytorkoztuk, ennek ellenére valamilyen csoda folytán még mindig itt vagyunk. Ezt azért kevesen tudják utánunk csinálni.
15/19 anonim válasza:
Múltkor volt itt egy angol pali(autómat jött megvenni), Londonban született, a jófene tudja, miért épp itt telepedett le, előjött Orbán a beszélgetésben, elkezdett röhögni, meg viccelődni. Sok külföldi bírja a csávót.
16/19 anonim válasza:
Nem a magyar nemzetiségemet szégyellem, hanem az átlagos magyar ember mentalitását, - hogy olyan emberekkel élek egy országban, akiknek minden baja van, amikor boldogulni vélnek látni másokat. A legtöbbjük a fától nem látja az erdőt, de minden kivétel legyártására meg van a "tudományos magyarázatuk".
18/19 anonim válasza:
Én büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, de nem nacionalista módon, csak patrióta módon. Ha más lennék, valószínűleg arra is büszke lennék. Itt nőttem fel Magyarországon, a városom minden négyzetméteréhez emlékek kötnek, minden barátom, családtagom itt van és magyarok…
19/19 anonim válasza:
#15 Putyint is sok külföldi bírja, valahogy mégsem költözik oda önként senki. Kim Jong Unt szintén sokan bírják, pl Dennis Rodman is nagy barátja, csak az ott élőknek nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!