Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szégyelled, hogy magyar vagy?

Szégyelled, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 09:53
A kérdező szavazást indított:
Nem, én büszke vagyok rá
Általában büszke vagyok a magyarságomra, de most inkább szégyellem.
Sosem tulajdonítottam neki jelentőséget
Egy kicsit
Igen, a magyarok mindig gázul viselkednek
Igen, egyértelműen
73 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Csak doktor professzor méltóságos miniszter elnö kúrunk miatt
2022. okt. 13. 10:25
 2/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%
Nem azt szégyellem, hogy én magyar vagyok, hanem azt, ahogyan mások, akik magyarnak vallják/gondolják magukat hogyan viselkednek.
2022. okt. 13. 10:33
 3/19 anonim válasza:
68%
Miért kéne "szégyenkezni"?
2022. okt. 13. 11:55
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Valahogy sosem érdekelt a nemzetiségem. Ha német lennék akkor németül beszélnék és a német nemzetiségem nem érdekelne.

Pláne úgy, hogy a nemzetiség és az állampolgárság között van és lehet átmenet. Tehát ha magyar állampolgár vagyok, de tovább viszem az olasz kultúra nézeteit (kaják, ünnepek, nyelv, mentalitás) akkor mi vagyok? Olasz vagy magyar?

2022. okt. 13. 12:06
 5/19 anonim válasza:
39%
4 Magyar,aki próbál "olaszos" lenni.
2022. okt. 13. 12:08
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Gagyi lett ez az ország, tele szánalmas emberekkel. Okoskodó fontoskodókkal meg a hülye elvárásaikkal. Pénz nincs, megbecsülés nincs, emberség kihalt. Külsőségek, mások kigúnyolása, sárbatiprás... Ráadásul még diktátor a vezetője. Ez egy halálsziget, undorító.
2022. okt. 13. 12:12
 7/19 anonim válasza:
18%
6 Tökéletesen tükrözöd ezzel a mentalitással az álltalad leírtakat. Magyarán mindenki hülye csak te nem,többek között ezért is hozzátok a fidesznek a sokadik 2/3-ot.
2022. okt. 13. 12:14
 8/19 Metionin ***** válasza:
86%
Nem szégyellem de nem is tölt el büszkeséggel. Csak ezt dobta a gép.
2022. okt. 13. 13:16
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Büszke vagyok rá. Valószínűleg, ha más lenne a nemzetiségem, arra is büszke lennék. Nem vagyok az a típus, aki a saját országát, nemzetét szidja, meg akinek soha semmi sem jó. Szerintem, ha máshol születek, akkor is ilyen lennék.
2022. okt. 13. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Azt szégyellem ahogy vélekednek rólunk.
2022. okt. 13. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!