11/19 anonim válasza:
Miért nekem kéne szégyenkeznem a többi magyar miatt?
Az azonos hajszínüek tettei miatt is kéne akkor? vagy az összes ember miatt?
13/19 anonim válasza:
Nem szégyellem, de miért kérdezitek meg minden héten?
14/19 anonim válasza:
Magyar vagyok, ez az identitásom része. Semmi esetre sem szégyellem, de büszke sem vagyok rá, elvégre ez valami, amibe beleszülettem, nem "kiérdemeltem" vagy valami
15/19 anonim válasza:
Nem szégyellem, büszkén fel szoktam vállani, de nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget. Ez is az életem és identitásom része, de nem ettől vagyok az, aki vagyok.
18/19 anonim válasza:
Előfordul, hogy egyes irodalmi művek olvasása közben, néhány zene meghallgatásakor, egy-egy festményt látva stb. csipetnyi büszkeséggel fűszerezett öröm tölt el, hogy ahhoz a nemzethez tartozom, amelyik ezt alkotta.
A mindennapokban azonban nincs jelentősége annak, hogy magyar vagyok. Semmivel sem érzem magam értékesebbnek/értéktelenebbnek, mint bármely más nemzetiséghez tartozó embert.
19/19 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene szégyellni!!!
Hogy merül fel ez a kérdés KOMOLYAN bárkiben is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!