Szégyelled ezt az országot?
Figyelt kérdés
Ha külföldön járok, letagadom, hogy magyar vagyok! Orbániához semmi közöm sincs! És ehhez a félbarbár, félázsiai néphez sincs!2021. márc. 10. 17:30
1/12 anonim válasza:
Szégyenlem... én is,mondjuk vannak azért szép helyek,a csajok sem csúnyák annyira.. Amúgy letagadnám én is.
2/12 anonim válasza:
Én meg benneteket szégyenlek.Lennél annyira ember,hogy megbecsülöd a szülőföldedet, az országot, ahol az őseid éltek és dolgoztak,háborúztak azért, hogy te most élhess békében és jólétben. Lennél csak 500 évvel korábban, az ilyen gondolatokért minimum a sárban fetrengenél,miközben éppen korbácsolnak.
3/12 anonim válasza:
Én nem az országomat szégyellem, csak Orbánt. Berlinben elég gyakran vagyok, sok barátom külföldi, nekik is megvan a véleményük. De rengeteg dolog van amire nagyon büszke vagyok. Orbán nem egyenlő Magyarországgal, csak szeretné ezt elhitetni.
4/12 anonim válasza:
Jólétben élni? Messze van attól....
5/12 anonim válasza:
Az országot nem, hanem csak a vezetők és a rájuk szavazó emberek miatt szégyenkezem.
6/12 anonim válasza:
Fajo szivvel szegyenlem magam. De nemcsak a rothado rendszere, hanem a repteren egyeduli nepkent sunnyogva sorbanallasnal tolakodo nep tagjakent is.
Nem tagadom le, pedig DNS szerint 100% nem magyar vagyok, ferjem utan a nevem idegen. De nagyon, nagyon faj.
7/12 anonim válasza:
Milyen az a sunnyogva sorbanállásnál tolakodás?
9/12 anonim válasza:
Nem szégyellem, mert azzal csak nekem lenne rossz. Eleve nem jó érzés szégyenkezni.
10/12 anonim válasza:
Már nem, már azon is túlvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!