Utálom a magyarokat, szégyellem hogy magyar vagyok. Mit tegyek?
És okod is van rá? Én személy szerint nagyon kevés embert helyeztem az “utálom” kategóriána, talán, ha 4 ember van benne.
Csak azért kérdezem, mert valószínüleg teljesen mindegy hova mennél, bunkók, lenézök, fennhéjázók mindenhol vannak, amennyiben pont velük találkozol, miben lenne különb egu spanyol vagy izraeli, mint a magyar?
Egyébként és tényleg nem kötekedésböl kérdezem, hanem azért, mert jómagam is tapasztaltam már, hogy az én viselkedésemre reagál a környezetem. Szóval nem lehet, hogy te esel túlzott elvárásokba? Vagy nem komunikálsz rendesen?
Amikor épp bal lábbal kelek, akkor persze én is mindenkit fasznak kiáltok ki, de utólag sokszor rájövök, hogy én voltam a kretén.
Ha öszintén magadba nézel ilyen alkalmak UTÁN akkor nem jutsz hasonló felfedezésre?
Érted, ott valami gond van, ha az a felfogás, hogy mindenki hülye csak èn vagyok helikopter. Ilyenkor lehet tudni, hogy valószínüleg te vagy az oka a legtöbb sérelmednek.
Rossz napjai mindenkinek vannak.
Mi az oka?
Én se Magyaországon élek, de bizonyos dolgok miatt nem egy egész országot ítélek el… 😒
Szerintem menj víznek!
Én Magyarországon lakoM!
🤔😮😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!