Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az idő...

Miért van az, hogy az idő előrehaladtával egyre kevésbé adok magamra, alig figyelek oda magamra? 27/N

Figyelt kérdés
Még fiatalabb koromban odavoltam a sminkelésért, szerettem újabbnál újabb sminkeket kipróbálni, sokféle arcmaszkot felrakni, szerettem mindenféle frizurákat csinálni, hajat festegetni, szerettem boltokba járni, minden ruhát felpróbálni, amik csak tetszettek. Smink nélkül soha sehova nem mentem. Még a kis boltba is sminkbe mentem le. Viszont most már egyáltalán nem érdekelnek ezek. Reggel munka előtt alig várom, hogy letudjam az egyszerű sminkrutinomat (szemöldök, tusvonal, korrektor). Már nem izgat se a sminkelés, se a hajcsinálás, se a ruhapróbálgatás, hobbim sincs már. Már nem akarok időt se tölteni a barátaimmal, holott régen folyton alig vártam, hogy találkozhassak velük. Most rendesen örülök, ha lemondják a találkozót. Mi történhetett? Ahányszor meglátogatom a szüleimet, anyum mindig megjegyzi, hogy régen jobban adtam magamra, mi történt velem. Mintha nem is a lánya lennék.

2024. máj. 14. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse, hogy nem lesz unokám, aki megkérdezze, hogy telt az életem.
2024. máj. 14. 22:52
 12/17 anonim válasza:
81%
28 éves nő vagyok, wow nekem is fura le írni de igen annyi vagyok. A kor csak egy szám.. annyi vagy amennyinek érzed magad! Nincs gyerekem, dolgozok mellette tanulok.. többször is bulizok hétvégén. A külsőmre soha nem figyeltem oda annyira mint most.. igaz az utóbbi időben fel szedtem 10 kg-t, de egész életemben diétáztam, tartottam a súlyt amitől megszabadultam, viszont most… élvezem az ételeket, eszek mert imádok enni, közben gyonyörűnek tartom magam.. az a felesleg úgy is le megy… egyszerűen úgy érzem magam mintha most lennék 20 éves.. lehet helyénvaló vagy sem, de minden percét meg kell élni annak aki vagy… ne egy szám határozzon meg
2024. máj. 15. 00:48
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
12. 28 az semmi, majd a 38, 40!
2024. máj. 15. 01:09
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Depressziós lettél. Én most 33 évesen is odafigyelek magamra, külsőmre, egészségemre. A hétköznapi sminket csak egy fekete szemceruzából és fekete szempillaspirálból áll. Sportolok, de ez mindig meg volt eddigi életemben.

Az, hogy nincs hobbid, na az viszont nagyon rossz dolog. Legyen.

Miért hanyagolod el magad? Mi frusztrál téged? Ki bántott?

Nő vagy. Légy szép és boldog, hisz fiatal vagy.

2024. máj. 15. 06:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy égve. Önmagában a kevesebb smink az semmi, ha boltba ugrok le már én se sminkelek, a tust is elhagytam de a többi az ugyanaz, mint régen.

Viszont az, hogy a hobbik és a barátaid sem érdekelnek már, inkább kiégés, esetleg depresszió, ilyesmi. Én imádok itthon punnyadni, mert vannak itthoni hobbijaim, de tökre örülök és várom, ha leszervezünk valami programot. 33N

2024. máj. 15. 06:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy 10-essel öregebb vagyok, de én egyre jobban foglalkozom magammal. Mondjuk én 34 évesen álltam neki változtatni, addig egész életemben rettentő kövér voltam.

Mondjuk a sminkem, a hajam kövéren is mindig rendben volt. De úgy érzem, egyre kevésbé érdekel, mit szólnak hozzám az emberek.

A külsőd egy dolog, de hogy a barátaiddal sem akarsz találkozni, lehet tényleg depressziós vagy.

2024. máj. 15. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez konkrétan depressziós tünetnek tűnik. az, hogy másképp/kevesebbet sminkel valaki, máshogy viszonyul az öltözködéshez annak számos oka lehet, sőt szerintem az teljesen normális, de az érdeklődés elvesztése, ami ráadásul mást is érint (jelen esetben hobbit, társas kapcsolatokat, stb.) az eléggé aggasztó. a leírásod alapján nem is úgy tűnik nekem, hogy vannak ilyen időszakok aztán ha időt szakítasz vmi hobbitevékenységre akkor annak örülsz és boldoggá, teljesebbé tesz, hanem úgy hangzik ez nekem mint egy hosszútávú állapot.
2024. máj. 28. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!