Mi a véleményetek a lányosabb pasikról?
Figyelt kérdés
(Lányosabb pasi kifejezést ne téveszük össze azzal ,hogy valaki meleg!
Én most arra vagyok kíváncsi ,hogy mi a véleményetek a lányosabb pasikról akik emellett normál beállítottságúak)
A nemeteket kérlek tüntessétek fel a válasznál!
#szexualitás #Lányos pasi
2024. máj. 14. 18:16
12/23 anonim válasza:
Az én párom is feminimebb mint a mostani átlag férfiak. Szeret beszélni az érzéseiről és megélni őket. Néha visel nőiesebb vagy uniszex ruhákat. Velem és másokkal is nagyon tisztelettel bánik, udvarias,segítőkész. Én nagyon szeretem hogy ilyen, számomra sokkal többet tud nyújtani mint egy "férfias" férfi.
13/23 anonim válasza:
Feminin pasi vagyok, akinek nem tetszik, az bekaphatja.. 🤷♂️🤷♂️
15/23 anonim válasza:
Nőies lelkük van, csak a testük férfi.
De vannak pasilelkű nők is, női testben.
Yin típusnak hívják az ilyen férfiakat.
A férfilelkű férfi Yang típus.
16/23 anonim válasza:
Ez génektől függ, egy adottság, nem lehet megmásítani. Tojok rá, hogy kit zavar ez, ha egyszerűen nem tudok változtatni rajta nőies férfiként. Se a mimikámom, se a beszédtónusomon nem tudok változtatni. Vágjam ki a hangszálaimat, vagy mit kéne tennem?? Próbálom kerülni a bunkókat, ez a legtöbb, amit megtehetek.
17/23 anonim válasza:
Hidegen hagy.. Bújjon bele a bőrömbe, hogy milyen így élni, aztán pofázzon! Mindig lesz valaki, akinek nem leszek szimpatikus.
18/23 anonim válasza:
szóval te vagy a "férfi" a háznál? ki dug meg kit?
20/23 anonim válasza:
Nőies pasikért is oda tudnak lenni ha van stílusa és külsőre valamennyire férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!