Mi a véleményetek Gypsy Rose esetéről?
Ismerem "régóta" az ügyet. Megértem a lányt. Abban az élethelyzetben és lelkiállapotban(és ez a legfontosabb momentum!) egy érthető dolog volt, amit ő tett.
Mi, normálisan nevelkedő emberek, nyilván látunk más megoldást a helyzetre, de tőle nem feltétlenül lehet ugyanazt elvárni.
Nagyon sajnálom azt a lányt, hogy neki ezt kellett átélnie, brutális sors, ami neki jutott.
Majdnem egyszerre születtünk. Igazságtalan volt vele az élet.
Még a börtönben is jól érzete magát szerencsétlen, szabadabb volt, mint előtte bármikor... Jogosan.
Én drukkolok neki, hogy le tudja győzni a múltbéli démonjait, és örülök, hogy tudott egy szerető társat találni!
"Ilyen anyának ti örülnétek amúgy?" - Ez a kérdés szerintem no comment abszolút... Jó, a gyengébbek kedvéért: Nem, nrm örülnék, és senki más sem örülne.
6-os
Én is megértem és a kérdésemben a link alatt az irónia volt,mégha ezt komolyan vette bárki is.Azért a való kevés az ilyen együttérző és megértő emberek,mint most itt a kérdés alatt.
Nem volt gyilkos egyébként, csak felbujtó, persze Polcz Erikát se megtehetjük emiatt...
Gypsy Rose viszont olyan szinten torzult nevelést és élettapasztalatokat kapott, hogy nem lehet őt "normális mércével" mérni szerintem.
Én drukkolok neki, hogy felül tudjon kerekedni a múltján.
8-as
Az id-n most megy éppen,és hát ez volt az egyetlen út hogy szabad lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!