Szerintetek a férfiak vagy a nők hasznosabbak ezen a
bolygón?
Figyelt kérdés
A barátommal ma arról ,,veszekedtünk", hogy vajon a nők vagy a férfiak hasznosabbak e és melyik nem követte el a világtörténelem során a legnagyobb és/vagy a legtöbb bűnt. Egyáltalán nem vagyok egy férfigyűlülő feminista, de akárhogyan is nézem a helyzetet, a férfiak sokkal több megkérdőjelezhető fasságot csináltak mint a nők.
Itt most nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi( főleg ferfiaktol) hogy jaj nekünk nőknek a konyhában a helyünk, mert ezzel is vitába tudnék szállni, hanem szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy ti ezt hogy látjátok vagy tapasztaljátok.
Értem, de egy olyan dolgot idéztél ki ami nem arra a részre kapcsolódott, hogy melyik nem a hasznos, hanem a bűnelkövetős részre. Oké, nyilván ez nem határolható be annyira egyértelműen, hogy ezen megérje vitatkoni, de attól amit leírtam szerintem sajnos még igaz.. (Ez persze azt nem zárja ki, amit leírtál.)
2024. máj. 11. 22:30
12/27 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel szerintem az az egyik legfőbb probléma, hogy egyénfüggő, hogy ki mit és mennyire tart hasznosnak vagy károsnak.
2024. máj. 11. 22:36
13/27 anonim válasza:
Lehet itt tudóskodni, de végső soron a pina a legjobb dolog a világon!
2024. máj. 11. 22:36
14/27 anonim válasza:
Egyik se, a walmart bag-ek a legjobbak
2024. máj. 11. 22:38
15/27 anonim válasza:
Férfiak java egy lelki nyomorék! Nincs mit ezen szépíteni!
2024. máj. 11. 22:40
16/27 anonim válasza:
Nettó baromság ezt nemek között felosztani. Sokféleképpen lehetne, de pont így nonszensz
2024. máj. 11. 22:53
17/27 anonim válasza:
Férfi és nő kiegészíti egymást, mint a kenyér bele és a héja. Ennyike.. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
2024. máj. 12. 00:08
18/27 Katona Dius válasza:
Ha csak a történelmet nézzük. A férfiak. De miért? Mert a férfiakat vonultatták hadba, azok mehettek katonának, azok csinálhattak bármit igazából, a nők kvázi tulajdonok voltak sok esetben. A nőknek (a legtöbbnek), ha akart volna, se lett volna lehetősége önállóan cselekedni.
2024. máj. 12. 00:32
19/27 anonim válasza:
A legtöbb korban és kultúrában a nők nagyon sokáig háttérbe voltak szorítva, így se jót (tudományos felfedezések, stb), se rosszat (pl háborúskodás) nem tudtak csinálni, egyszerűen nem volt rá lehetőségük. Nem érdemes összehasonlítani a kettőt. Ha ez fordítva lett volna, a nők is pont ugyanannyi fasságot meg ugyanannyi pozitív eredményt tudtak volna letenni az asztalra.
2024. máj. 12. 00:33
20/27 Katona Dius válasza:
Úgy néz ki 19-es, egyre gondoltunk :D Csak te jobban kifejtetted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!