Szerintetek a férfiak vagy a nők hasznosabbak ezen a bolygón?
A barátommal ma arról ,,veszekedtünk", hogy vajon a nők vagy a férfiak hasznosabbak e és melyik nem követte el a világtörténelem során a legnagyobb és/vagy a legtöbb bűnt. Egyáltalán nem vagyok egy férfigyűlülő feminista, de akárhogyan is nézem a helyzetet, a férfiak sokkal több megkérdőjelezhető fasságot csináltak mint a nők.
Itt most nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi( főleg ferfiaktol) hogy jaj nekünk nőknek a konyhában a helyünk, mert ezzel is vitába tudnék szállni, hanem szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy ti ezt hogy látjátok vagy tapasztaljátok.
Könyörgöm ne menjünk bele, mert csak szardobálás és gyűlöletbeszéd manifesztó lesz belőle.
Tökmindegy, a lényeg az hogy mindenki tegye meg a legtöbbet másokért/a világért.
Hülyeség egy ilyen dolgon vitatkozni, mivel ha az egyik nem nem létezne vagy épp eltűnne akkor szimplán kihalnánk.
Az, hogy melyik nem tagjai követtek el nagyobb bűnöket megint egy teljesen felesleges vita tárgya, mert egyértelmű, hogy a férfiak. Elég csak arra gondolni, hogy az erőszakos bűnelkövetők, a gyilkosok és még régen is a háborúk kirobbantói túlnyomórészt férfiak voltak.
Ha valaki ezeket nem látja be az szimplán csak szomorú.
(Nem, nem egy sértett nő vagyok.)
"Az, hogy melyik nem tagjai követtek el nagyobb bűnöket megint egy teljesen felesleges vita tárgya, mert egyértelmű, hogy a férfiak."
És a legtöbb híres tudóst, feltalálót, művészt és mások életét megmentő hőst is a férfiaknak köszönhetjük. Írtam ezt nőként. :)
Én tényleg nem egy vitát akartam gerjeszteni, bocsánat ha mégis sikerült.
Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg sok csodálatos és elképesztően hasznos dolgot köszönhetünk a férfiaknak, ezzel nem is mernék vitába szállni.
Csupán úgy vélem, hogy a mai világban és sajnos már a világ kezdete óta a nők vannak jobban becsmérelve és számonkérve,véleményem szerint teljesen jogtalanul.
Igen, ezzel nincs is semmi baj, de a kérdés nem erre vonatkozott. :D
#6.
A kérdés arra vonatkozott, hogy kik a hasznosabbak. Na, hát szerintem az általam felsorolt férfiak bizony, hogy hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!