Miért van önbizalomhiányom és mit lehet ellene tenni ha ezek a dolgok vannak?
Figyelt kérdés
Én nem tartom magamat túl vonzónak, de már többen megjegyezték csak úgy random hogy miért nincs barátnőm ha így nézek ki? Mikor nyáron dolgoztam, több kollégám is mondott hasonlókat. Egyéb helyen is. Például: ha ilyen testem lenne biztosan bevetném magam a nők közé. (buliban mondta). Szóval lehet van valamekkora testkép zavarom mert magamat nem látom így. Önbizalmam sem nagyon van, nehezen megyek oda másokhoz. Ez azért is érdekes mert simán tudok gond nélkül akár 30 ember előtt beszélni, mondjuk előadni egy prezentációt az egyetemen. 1-1 emberhez viszont nagyon nehezen megyek oda hogy bármit is mondjak. Nem értem.máj. 11. 15:51
1/5 anonim válasza:
Az okát csak te tudod. Az önbizalomnövelés legjobb módja az, ha kilépsz a komfortzónádból és sikereket érsz el, a kudarcból meg tanulsz.
2/5 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy eladóként dolgoztam. Ott "álruhában", a cég nevében lehetett gyakorolni a kommunikációt. Kutyát nem érdekelte, hogy ki vagyok, viszont megtanultam beszélni.
3/5 A kérdező kommentje:
2. Kereskedelembe szeretnék menni dolgozni most nyáron. Szerintem jót fog tenni mert tényleg rossz a kommunikációs képességem.
máj. 11. 23:26
4/5 anonim válasza:
Jó ötlet!
Mindennel fogsz találkozni.
Örülj majd a tapasztalásnak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ötlet, amit a 2. válaszoló javasolt.
Nekem is ilyesmi gondjaim voltak, majd aztán egy hotelben, főként recepción, végeztem a szakmai gyakorlatom. El nem tudom mondani, mennyit segített. Kiállásom is javult, kommunikációskészségem is, szóval tényleg jót tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!