Szerintem testkép zavarom van hogy tudnék ellene tenni hogy elfogadjam magam?
Figyelt kérdés
Igazából sosem tartottam szépnek magam és sose volt önbizalmam. A legnagyonn problámám az alakommal van és hiába edzek semmi változást nem észlelek. Amikor a tükörbe nézek egyszerűen undorodom attól amit látok és sokszor rámjön a sírhatnék. Éppen amiatt a problémám miatt tart egy óráig kiválasztanom mit vegyek fel. A lények hogy undorodom magamtól igaz vékony vagyok de szerintem nincsen semmi fenekem pedig nagyon sokat edzek rá. Nem tudom mit tegyek2021. jan. 25. 09:09
1/6 anonim válasza:
Keress fel egy jó pszichológust, és egy jó edzőt!
2/6 anonim válasza:
Szia!
Mindenképp érdemes lenne felkeresned ezzel kapcsolatban egy pszichológust. NEM dilidoki, hanem olyan szakember, aki utat mutat a problémád megoldásához. A testképzavar pont az, amikor teljesen másképp látod a saját tested. Ez anorexiához is vezethet (szegények, csont és bőrként is kövérnek érzik magukat) ami nagyon nem jó!
Esetleg egy profi dietetikus és/vagy edző is segíthet, megállapítja hogy valóban túlsúlyos vagy-e (ők nem hitegetnek hiába, megmondják ha igen, és azt is ha nem) és amennyiben igen, javasolnak számodra megfelelő diétát és edzéstervet.
3/6 anonim válasza:
Nem elég edzeni, úgy is kell enni hozzá.
4/6 anonim válasza:
Szívesen segítenék neked, de ez már nem az én hatásköröm. Tényleg pszichológus (NEM pszichiáter) felkeresésére van szükséged.
Ő segíteni fog ezen a problémádon.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam kövérnek. Pont ellenkezőleg. Túl vékonynak érzem magam. deszkának látom magam. pont hogy hízni szeretnék és izmosodni.
2021. jan. 25. 21:06
6/6 anonim válasza:
Az mindegy, ha undorodsz a testedtől, és torzan látod magadat, akkor pszichológus segítségét célszerű igénybe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!