Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőiesség eszenciája az...

A nőiesség eszenciája az odaadás,behódolás,önfeláldozás?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem a női mivolt a másikért való létezés. Először egy férfinek adjuk oda a testünket, hogy örömét lelje bennünk. Az ő öröme (orgazmusa) által megfoggan bennünk egy élet aki a mi testünkből táplálkozik és születése után is a legfontosabb szereplői leszünk az eleteben, háttérbe szorítva saját lenyunket. Mintha nőnek lenni egy isteni önzetlen gondoskodast jelentene. Egy magát feladó fény a másik életében. Ezt gyönyörűnek talalom a maga módján,de tényleg igy lenne?
máj. 9. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Helyettesítsd be a fő kérdésben az esszenciát a társadalomra.

A nőiesség társadalmi elvárásai az odaadás,behódolás,önfeláldozás?

Egyből másabb.

Ezek transzgenerációs torzítások. Nem tudom hány éves vagy, én X generáció, de modern, tudatos, önbizalommal telt. Pont a szöges ellentéte anyámnak, nagyszüleimnek, déd, ük, szépszülőknek.

Nekik a háborúk idején semmi választás nem volt. Csak kiszolgálni az urat, főzni, mosni, gyereket nevelni, csendben lenni egy sarokban és semmit nem kérdezni.

Önálló gondolat? Hát kaptak a szájukra vesszővel, pálcával, akármivel.

Maximum azok gondolják így, ahogy te, akik ebben vannak ma is.

máj. 9. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
11es,a férfiak meg mentek katonának. Önálló gondolat? 3 nap sötétzárka.
máj. 9. 15:38
 13/19 A kérdező kommentje:
10# de ezt miért hangsulyozod ki?👀 Azért tettem fel a kérdést, hogy meghallgassam ki mit gondol. Nem kell velem egyeterteni és nem itelek el senkit semmilyen nezopontert
máj. 9. 16:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha már meg kellene fogalmaznom a "nőiség esszenciáját", akkor inkább a másokról gondoskodást mondanám, nem az alárendelődést. Nyilván a gondoskodás könnyen átfordulhat szolgálatba, de szerintem a kör közepén a törődés, gondoskodás van, nem az alárendelődés.
máj. 9. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
13-as válaszra: a kérdésed az volt, hogy tényleg így van-e. Válaszoltam, hogy nem úgy van, ahogy gondolod. Mi a problémád?
máj. 9. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Meg az anyám picsája
máj. 9. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, ezek a jellemzők a boldogtalan nők jellemzői, mert aki így él, az nem valószínű, hogy boldog lesz valaha is. Ennek ellenére ezeket várták el évszázadokig a nőktől, nem is volt leányálom akkoriban nőnek lenni. Ma szerencsére már más világ van
máj. 10. 00:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha megnézed a nőt és a férfit, a nő a sokkal szebb finomabb “gyengébb” nem

Na most ebből az következik hogy a férfi van a nőért, lesi minden kívánságát, védelmezi, kiszolgálja.

Sztori vége

máj. 10. 08:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert így is van. Akkor tökélstes a kacsolat ha az egyensúlyt megtalálod abban, hogy önfeláldozás, gyermek, apa, önmagad boldogságának a megélése
máj. 11. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!