Mit jelent megélni a nőiességet?
Figyelt kérdés
Miért csak bizonyos kor felett lehetséges maximálisan megélni?2023. aug. 13. 15:58
1/11 anonim válasza:
A hétköznapokban valahogy soha, egy nőtől sem hallottam. Sőt, a többség furán is nézett erre a dologra.
Viszont, jó pár újság írt erről és elég érdekes hozzászólások voltak.
- Sokaknál azt jelentette, hogy valaki szeresse őket és ezzel valósítsanak meg dolgokat. Pl. közös utazás, ilyesmik.
- Sokaknál az anyaság.
- Sokaknál az, hogy kb. összevissza szexeljenek.
2/11 anonim válasza:
Nem használom ezt a kifejezést, gondolkodni sem szoktam ezen, de ha mondani kellene valamit, nekem kb azt, hogy jól érzem magamat a bőrömben, nem másoknak akarok megfelelni és társai🤷♀️
4/11 Metionin válasza:
Szerintem ez olyasmi, hogy az illetőt boldoggá teszi maga a tudat, hogy nőnek született és a nőkhöz társított sztereotipikus dolgok.
5/11 anonim válasza:
Én pl. élem, hogy ápolt, egészséges, fenék alá érő hajam van, hogy hordhatok szoknyát (kényelmesebb számomra, mint a nadrág), lakkozhatom a körmöm, vagy csináltathatok műkörmöt, tehetek fel sminket anélkül, hogy bárki furán nézne rám. Számomra ez nem kötelező teher, hanem élmény. Teljesen máshogy érzed magad, ha ki vagy sminkelve, hiába te nem látod magadat, ez ugyanolyan, mint mikor szép fehérneműt veszel fel, és csak te tudod, hogy mi van rajtad a ruha alatt, de ettől te boldogabb vagy.
6/11 A kérdező kommentje:
És lelki megélés miben nyilvánul meg?
2023. aug. 13. 23:39
7/11 anonim válasza:
Lelkileg szerintem ugyanabból az anyagból gyúrták a férfit és a nőt, szóval semmiben.
8/11 anonim válasza:
Azt jelenti, velem szexelni. Jöhetnek a privik csajok.
9/11 anonim válasza:
Kifizetni hatszamjegyu osszeget egy hetvegere, ahol ezoterikus dumak osszelottyantasat elvezed remenykedve abban, hogy ezutan megeled a noisegedet.
10/11 anonim válasza:
Nekem a nőiesség megélése mikor szépen kikenem-fenem magam, kiöltözöm csinosba és magabiztosan végigsétálok felszegett fejjel egy utcán úgy hogy mindenki megnéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!