Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romák miben okosabbak, mint...

A romák miben okosabbak, mint a magyarok? ( Rasszista válaszokat mellőzd, mert jelentem.)

Figyelt kérdés

máj. 8. 19:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát lehet hogy nem láttál hajléktalant, de egy hajlékban láthattál négyzetméterenként hármat egymás hegyén- hátán!
máj. 8. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Úgy értem a pszichológiai érzéket, hogy tudja, kit mivel lehet megfogni, kinek mi a gyenge pontja, mit mondjon, hogy beszéljen vele. Elég magabiztosak is, én még szégyellős cigányt nem nagyon láttam.
máj. 8. 21:25
 13/24 A kérdező kommentje:
És amelyik roma intelligensebb, okosabb azok miben jók?
máj. 8. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondanám őket okosnak viszont rafináltak és azt hiszik körülöttünk forog a világ.
máj. 8. 21:33
 15/24 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy a volt osztálytársam szín 5-ös volt történelemből, illetve biológiából
máj. 8. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Rendben, és? Ő egy ember, nem jelent semmit a többi cigányra nézve. Az, hogy jó volt bizonyos tantárgyakból az ő érdeme, nem a származásáé.
máj. 8. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
10%

A cigany mentlitasu csaladokban hagyjak a gyerekeket hasznalni a paraszti eszuket es kikeruk a velemenyuket mar kb 8 eves koruktol a fiuknak a csakadi tanacskozasokon. Amiatt,hogy gyakoroljak a szabad leoltas nelkuli ervelest velemeny nyilvanitast,felszabadultabban targyalnak ,gyoznek meg vkit uzletben es maganeketben felnottkorban.

A gyerekeket dicserik,hagyjak szanadon donteni,ez alapozza meg az egeszseges onbizalmukat felnott korukban. Ez kovetendo pelda lenne.

A gondolkodasuk gyakorlatiasabb,jobb magyarazni nekik megmutatva doogokat mint korulirva illetve rajzokkal szemleltetve.

Jobbak a tancban(konnyebben tanuljak,jobban raereznek) ,rizmuserzeket igenylo sportokban (fokent kuzdosport).

Az oszinte kommunikacioban is jobbak,annak minden elonyevel es hatranyaval.

máj. 8. 22:00
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem semmiben sem okosabbak mint más népek. Én inkább butának tartom őket.
máj. 9. 04:37
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Buta'bbak .Csak az állam nagyon támogatja őket
máj. 9. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy szokás szerint sok igaz választ töröltek megint, így már teljesen felesleges tovább foglalkozni a témával. Ott tartunk ahol az ilyen kérdések általában azzal végződnek hogy feltesznek egy kérdést, a nem tetsző válaszokat jelentgetik, természetesen törölgetik. Nem kell kérdezni és nem kapsz olyan választ amit nem szeretnél hallani.
máj. 9. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!