5 évet melóztam egyik politikai frakciónak aki azért tartott fenn troll csapatot hogy az összes online felületen a másik felet rossz képben tüntessük fel.
Ezt megelőzte egy 2 hónapos kurzus amit egy Usa-ból idejött kommunikációs szakértő tartott nekünk mert ott ennek nagyobb kultúrája van.
Szóval ismerem a szakma minden szépségét.
8, ezt biztos nekem akartad címezni?... Honnan jött ebből a rasszizmus meg a "kövérnős vicc"?...
Egyébként szerintem egyáltalán nem minden kérdés hülye kérdés, de például tegnap valaki az állatok kategóriában megkérdezte, hogy valami élősködő van-e a macskája hasán, erre lefotózta a macska mellbimbóját, és még el is küldte melegebb éghajlatra azokat, akik erre rávilágítottak, mondván, ez hülyeség... Most ilyenre mit lehet normálisan válaszolni? Pláne azután, hogy megkapta a helyes választ, csak épp nem hitte el.
4-es voltam
Régebben az alapítványi iskolás kérdező kérdéseit trollkodtam szét. Szerencsére ő már eltűnt.
Mabmár csak szórakozásból vagyok fent a gyakorin és nem trollkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!