Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A válaszokat író trollok,...

A válaszokat író trollok, akik kiforgatják a kérdéseket, becsmérlik a kérdezőt, vagy más válaszolókat stb. azok az életben is ilyenek vagy itt élik ki magukat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Igen az életben is ilyenek: nyíltan negatívok, leértékelőek agresszívok.
Nem csak itt merik ezeket megcsinálni név és arc nélkül. Máshol megalkuvóak simulékonyak.
Alattomosak a való életben, és ha lehet titokban keresztbe tesznek más embereknek.
Csak szórakozásból provokálnak válaszaikkal. Egyébként rendesek.
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

"Csak szórakozásból provokálnak válaszaikkal. Egyébként rendesek"

Vagy szorakozasbol es egyebkent se rendesek.

Amugy mindenki lehet troll egy bizonyos kozegben, nem kell ahhoz bunkonak se lenni

En is szoktam pl. lapos foldes YouTube csatornaknal trollkodni, bar itt GYK-n csak akkor ha a kerdes alapbol buta vagy provokativ.

2021. aug. 30. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Honnét tudjuk?
2021. aug. 30. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak találgathattunk (trollok ugyse írnak értelmes választ). Én remélem csak itt adják le a feszültséget.
2021. aug. 30. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

A kérdések a problémásak. Kamu sztorik, provokációk, uszítások, gyűlölködés minden mennyiségben. Bizonyos kategóriákvan alig látni olyan kérdést ami nem rakható bele ezek közül valamelyik kategóriába.

Értelemszerűen nem szavaztam, nincs mire.

2021. aug. 30. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Kérdés mit értünk a kérdés kiforgatása alatt, amikor már maga a kérdező is egy hazug, kamus troll, aki csak kitalálja a sztorikat és hazudik még önmagának is.
2021. aug. 30. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

5-os

Abbol sincs hiany ezen az oldalon.

Meg akik csak a sajat velemenyuket akarjak a masikakra raeroltetni

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2021. aug. 30. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
*Masokra bocsi
2021. aug. 30. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én abszolút ilyen vagyok. Szeretem magam ilyennek. Egy helyen fogom vissza magam, az pedig a közlekedés. Biztonság az első!! (Nameg munkahelyen is, 2 figyelmeztetés után tartok egy kis szünetet...)
2021. aug. 30. 21:36
 9/9 A kérdező kommentje:

[link]

Közben lekutatták.

2021. szept. 3. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!