Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz ha kissé régimódi...

Nagyon gáz ha kissé régimódi vagyok 35 évesen, és ez ismerkedéskor hátrányos ha bevallom? Lent.

Figyelt kérdés

Szóval szeretek rádiót, és a retro 90-es évek zenéit hallgatni, szoktam tv-t nézni, és olvasni, valamint keresztrejtvényt fejteni.

De eddig akiknek ezeket leírtam lányoknak, mind leráztak.

Szerintetek is gáz, hogy nem a mai divatos hobbikat űzöm?

#ismerkedés #2024-ben
2024. máj. 7. 12:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
35 évesen elég régi vagy már, ha 20 lennél, fura lenne ez, de így nem az.
2024. máj. 7. 19:56
 22/30 anonim ***** válasza:
34%

#20 na igen,nekem az is furcsa hogy egy jellemvonását sem írta le a kérdező,ha ilyen az adatlapja is akkor nem kell csodálkozni

Gondolj bele ha van egy olyan rész hogy jellemezd magad erre ő:

"szeretek rádiót, és a retro 90-es évek zenéit hallgatni, szoktam tv-t nézni, és olvasni, valamint keresztrejtvényt fejteni"

Lássuk be ez így nem egy vonzó profil

2024. máj. 7. 20:37
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

20-as: A kifinomult, elit ízlés nem igaz, hogy nem jön be senkinek. Vannak emberek, akik hasonlóak. Ez csak annyiban hátrány ismerkedéskor, hogy ilyen ízlésű ember kevesebb van, mint tömegízlésű. Sok embert kell megismerni, akkor nagyobb eséllyel talál a kérdező olyat, akinek szimpatikus lesz.

A másik, hogy nem azt kell a másikban keresni ismerkedéskor, hogy miben különbözik tőlünk, hanem a közös pontokat. Az se baj, ha nem teljesen passzol az ízlés, mert ha mindkét fél nyitott a másikra, akkor érdeklődni kezdhet azok iránt a dolgok iránt, amit a másik szeret.

A tévénézés, olvasás nem feltétlenül unalmas. Meg lehet beszélni, hogy mit olvas, az olvasmányokról, tv-műsorokról beszélgetni.

2024. máj. 7. 21:50
 24/30 anonim ***** válasza:
79%

23, nem írtam, hogy tvt nézni unalmas, bár ma már feleslegesen sokat kell hozzá igazodni, azt írtam, hogy önmagában az, hogy zenét, mozgóképet, és írott szöveget fogyaszt, nem mond el róla semmit, mert MINDENKI MÁS is ugyanezt csinálja, csak esetleg nem érzi magát ilyen fennkölt esetnek.

ere mondtam, hogy írja azt, hogy szereti az ABBÁT, Kinget olvas és Valóvilágot néz. ebből azonnal kiderül, hogy vannak például érdeklődési körei, és eldönthetem, hogy engem ezek érdekelnek-e.

2024. máj. 7. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:
25%

Nem gáz, ha nem a Bartók rádiót bömbölteted. Egyszerű igényeid vannak.

De azért keress valami csapat hobbyt is, mert ezek elég magányos dolgok.

2024. máj. 8. 09:31
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

Nem tapadnak rád, akik nem hozzád illők. Ennek inkább örülnöd kellene.

Az ízléseddel meg semmi baj, sőt.

2024. máj. 8. 10:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi baj az ízléseddel. Azonban jobb úgy ismerkedni, hogy nem ilyen-olyan társkereső oldalakat vesz az ember igénybe, mert pár mondatban szerintem nem is lehet leírni, milyen az ember. A személyes beszélgetés, benyomás többet számít. Abból sokkal több derül ki. Ha valaki ennyit leír magáról, az kevés és valóban félreértésekre ad okot.
2024. máj. 8. 11:33
 28/30 anonim ***** válasza:
86%
25.: Miért keressen csapathobbit egy olyan ember, akit ez nem érdekel? Ha ő egyedül szeret kikapcsolódni, akkor ő ilyen. Nőben is vannak hasonlók.
2024. máj. 8. 11:34
 29/30 anonim ***** válasza:
26%
jó, de mi az érdeklődési köröd/ízlésed??? ezek nem hobbik, ezek csak módok és eszközök, amiket igénybe veszel tartalomfogyasztásra... kb olyan, mintha azt mondanád, hogy a lépcsőn közlekedsz és csak a kézbenvivős, klasszikus bevásárlókosarat használod. jó, örülünk neki, tényleg nincs más??
2024. máj. 8. 13:30
 30/30 anonim ***** válasza:
20%
29-es, hagyd már abba a kötekedést. Megismerem a stílusodat, több kommentben ekézted itt a kérdezőt.
2024. máj. 8. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!