Hogyan jellemeznétek egy pasit, aki kissé régimódi? Milyen tulajdonságai vannak szerintetek?
Nem tud mosni, főzni, takarítani mert az a nő dolga
Nem hord élénk színű ruhákat
Szereti a kantáros nadrágokat, jambó sapkát
Fecske alsónadrágot hord, nem boxert
Nem borotválja a hónalját, intim területet
Nem ápolja a bőrét, körmeit
Frizurái: kopasz, vagy 1 centisre lenyírt
Én jellemezném magam, utána eldöntöd mennyire vagyok régimódi. Ugyan 32 vagyok de elég régimódi. Nem szeretem a modern dolgokat, törekszem tartós tárgyakat venni, hogy ne kelljen évente lecserélni. Nosztalgikus vagyok, szeretem felidézni a régi szép időket, amikor még nem volt internet, csak offline játékokkal játszottunk. Vagy csak spontán kimentünk az utcára focizni meg sárból főzni. Ugyan én pont meleg vagyok, de hiszek abban, hogy igenis vannak férfi és női szerepek. Nyilván egyenjogúság van(sztem amúgy nincs), de szerintem aki kevesebbet dolgozik, annak kéne több házimunkát végezni. Szerintem szülés után a nő feladata, hogy nevelje a gyereket, a férfié, hogy eltartsa a családot, játszon a gyerekkel. Pl nálunk én sokat dolgozom, a pasim munkanélküli jelenleg, és én elvárom, hogy tisztaságba jöjjek haza, legyen főzve, minden rendezett legyen.
Továbbá nem szeretem a magamutogatást, devianciának tartom az influencerkedést azt a whispertont meg besoroznám az izraeli seregbe.
Szeretek olvasni, gondolok a jövőre,ezért havi rendszerességgel egy fix összeg átkerül a takarékszámlámta, hogy ha valami van, akkor legyen mihez nyúlni, előrelátó vagyok tehát.
Konzervatív nézeteket vallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!