Nagyon gáz ha kissé régimódi vagyok 35 évesen, és ez ismerkedéskor hátrányos ha bevallom? Lent.
Szóval szeretek rádiót, és a retro 90-es évek zenéit hallgatni, szoktam tv-t nézni, és olvasni, valamint keresztrejtvényt fejteni.
De eddig akiknek ezeket leírtam lányoknak, mind leráztak.
Szerintetek is gáz, hogy nem a mai divatos hobbikat űzöm?
Szerintem nem ezért ráztak le.
A 35 éveseknek azért ezek annyira nem fura dolgok. Vagy 20 évesekkel ismerkedsz?
Azahriat nem ismerni is csak a 14 évesek körében fura.
Ez így kevés, és önmagában egyáltalán nem gáz.
Érdekelne, hogy hogyan zajlik egy ilyen beszélgetés, amikor egyáltalán eljuttok idáig? A "csajok" kérdezik meg ezeket?
Mert a "mesélj magadról" kérdésnél nyugodtan vissza lehet ám kérdezni, hogy pontosan mire kíváncsi.
Ha meg ezt így bemagoltad, mint valami bemutatkozószöveg, hááát nekem is az az első gondolatom, hogy ez valami "csakazértisjobbarégiidő" dacos szöveg. És ha ezzel 20-25 éveseknél próbálkozol, nem kell meglepődni.
"Nem tudom kia az azariah meg gwm". Na most erre mit lehet mondani? Csak tudod annyiban, hogy hallottál már róluk. Én Azahriát tudom, mert tetszenek a dalszövegei. GWM-et én sem tudom, mert nem néztem utána, nem tudom miket zenél, de lehet hallottam már, csak nem tudom, hogy ő az. De ennyire elzárkózni minden modernebb dolog elöl?
Szerintem nem jó szinten keresgélsz, az lesz a baj.
Kissé nyugdíjas időtöltéseid vannak, ami unalmasan, egyhangúan telik.
Számomra ez taszító lehet, ugyanakkor jobb mintha buliból buliba szaladnál holtrészegen.
Én ezeket 24 évesen is csinálom, de nem ennyiből áll az életem, szeretek pl utazni, főzni, sütni, új recepteket kipróbálni, nyelvet tanulni, történelmi dolgokról olvasni vagy dokumentumfilmet nézni és a szakmámban fejlődni (mondjuk ez elég spéci dolog).
Neked nincs semmi más hobbid a tv nézésen, olvasáson, rádióhallgatáson meg a keresztrejtvény fejtésen kívül? Nem bulizásra gondolok feltétlen, bármi lehet, zene, tánc, művészet, túrázás, sportolás, színházba járás stb stb. Valamit csak szeretsz csinálni a felsoroltakon kívül. De ha értelmes dolgokat olvasol, nem a bulvárban a Való Világ szereplők életét, az is lehet egy tök jó téma.
Bármit mondasz magadról az ismerkedés kezdeti szakaszában, az a hallgató szemében az egy bazi nagy jéghegy víz feletti részeként képeződik le. Magyarul az alapján képzeli el magában a víz alatti, még ismeretlen részt, amit elmondtál neki. Érdemes ennek ismeretében meghatározni magad, amikor megkérnek, hogy mesélj magadról.
Ha mondjuk a csaj meglát keresztrejtvényt fejteni, vagy rádiót hallgatni, rákérdez, te elmondod, hogy szereted ezeket, akkor egyszerűen csak megtudott rólad néhány sajátosságot, amitől még érdekes is lehetsz. Ha viszont ismerkedéskor ezekkel indítasz, akkor ezek a tulajdonságaid az identitásodként fognak értelmeződni a másik oldalon, és egy tatás, régimódi, ciki arc képzetét keltik.
kicsit gáz, mert krvára érződik ebből a kérdésből is, hogy neked milyen kifinomult, elit ízlésed van, és szigorúan nem csinálsz semmi olyasmit, amit a műveletlen, bunkó, felszínes kortársaid szoktak. az ilyen meg senkinek nem jön be.
mindenki szokott zenét hallgatni és filmezni/sorozatozni, sőt, keresztrelytvényt vagy sudokut fejetni is. ettől nem különleges leszel, inkább semmilyen. különben is, ismerkedéskor nekem ebből azonnal az a kérdés merülne fel, hogy jó, de mégis mik a hobbijaid, vagy mi iránt érdeklődsz? mit csinálnánk együtt a szabadidőnkben, némán fejtenénk a rejtvényújságot, és bambulnánk a tv-t? legalább a tv-t cseréld ki valamire, ami el is mond rólad valamit, mert ez így önmagában, hogy mozgóképet fogyasztasz, tényleg nem jelent semmit. természetfilm, szuperhősfilm, háborús dráma, való világ??? bármi, csak villanjon meg egy nanomásodpercre a lehetősége, hogy lehet hogy személyiséged is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!