Miért hiszik azt a fiatalok, ha nem pisztolok valamit pl 2 hétig Facebook-ra, akkor már valami történt velem?
Van magán életem, korán kelek, dolgozok, nem mindig jut időm a közösségi médiára.
Ezt sokan miért nem fogják fel?
Muszáj mindig posztolni, mert ők kb 5 percenként nézik?
Nem ciki a Facebook, csak valaki nem szereti.
Nincs olyan, hogy "a fiatalok" - valaki ilyen, valaki olyan. Valaki gyerekes, valaki érett, valaki már be is gyepesedett.
Valószínűleg előtte gyakrabban posztoltál, ezért feltűnő a változás. Akinek a posztjai között hónapok vagy akár évek is eltelnek, annál nem tűnik fel 2 hét.
Nem muszáj.
Már csak a boomerek és a maradiak használnak facebookot. Nem hiszem hogy az emberek többsége hisztizne azért mert két hétig nem vagy a facebookon.
Kicsit többet gondolsz ebbe mint ami benne van.
Most megnéztem, utoljára tavaly áprilisban posztoltam, tehát bő egy éve. Soha senki nem hánytorgatta fel ezt nekem. :D a legtöbb ismerősöm is ilyen évente 1-3 alkalommal posztolgat…
Szóval a te ismerőseid kényszeresek, nem általános jelenség amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!