Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a Facebookon valaki leveszi...

Ha a Facebookon valaki leveszi a saját profilképét és csak üres, az nem azért van mert valaki elől bujkálna?

Figyelt kérdés

Egy 33 éves nőről van szó, aki eddig rendszeresen töltött fel képeket magáról és hétköznapi dolgokról és már lassan 3 hónapja a profilképét leszedte és csak üres fehér.

Egyébként külföldön dolgozott mint ápolónő. Most itthon van már 3 hónapja.

Képeket sem posztol, szóval totál nem aktív mint ahogyan eddig volt.

Azt tudom hogy volt külföldön pasija.

Lehet attól bujkálna?

Itthon sem mutatkozik, szinte alig látni.

A rokonságában is kezdik furcsállni ezt a viselkedést.

2024. máj. 5. 18:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Mi közöd hozzá? Magánügye. Megunta ezt az oktalan, értelmetlen ostobaságot.
2024. máj. 5. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez csak egy nyamvadt közösségi oldal. Akkor aggódj, ha a valóságban fehér zacskót húz a fejére. Eszem megáll hogy valakinek a másik facebook profilja a mérvadó :/
2024. máj. 5. 18:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem unta meg, mert nem az a típus.

Igenis közöm van hozzá, mert nem ismered az előzményeket. :P

2024. máj. 5. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar mutatkozni valami vagy valaki miatt.
2024. máj. 5. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Akkor viszont felesleges itt kérdezni és válaszolni, mert senki nem ismeri az előzményeket, a kérdés motivációját. Sem az adott személyt és hogy mi történik az életében. Rossz helyen érdeklődsz, ezt kizárólag az adott személy tudja megválaszolni. Vagy ő nem akarja? Akkor az első kommentelő válasza jogos, és semmi közöd hozzá.
 6/14 anonim ***** válasza:
Lehet szimplán ráunt, lehet, hogy csak védőnőt játszott egy erre szakodosodott piros lámpás házban Amszterdamban és nem akar kikerülni a napiszarra. Meg még másik ezer oka lehet
 7/14 A kérdező kommentje:

5

Ha felesleges válaszolni akkor mi a bánatnak válaszoltál? :P Ezzel nem lettem előrébb.

2024. máj. 5. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk?
2024. máj. 5. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell rögtön arra gondolni ebből, hogy bujkál. Lehet, hogy csak szimplán rájött, hogy felesleges minden lépésünket kipakolni a netre.

De aztán az is lehet, hogy történt vele valami, ami után úgy érzi, jobb, ha megtart magának ezt-azt és nem kürtöli világgá. Erre csak ő maga tud választ adni.

2024. máj. 5. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak kinn képeim, néha néha pusztultam is, messengeren elérhető voltam mindig. Aztán letöröltem mindent, csak Viberen kommunikálok. Semmi extra csak nincs kedvem a Facehoz.
2024. máj. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!