Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkezdtem unni a dacebook-ot,...

Elkezdtem unni a dacebook-ot, már semmi érdemleges cikket, posztot nem találok. Aki használja még, mi az oka? Van értelme folyton a facet nézni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 4. 17:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Facebook-ot, bocsánat.
2024. máj. 4. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk kapcsolattartás az ismerőseimmel. Esetleg...

A Face nem csak arra jó, hogy a mobilzombi bambán nézze a feed-et non-stop lefele görgetve.

2024. máj. 4. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs okostelóm, így csak a Messenger miatt használom.
2024. máj. 4. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Folyton nem nézem.

Pár naponta szakmai csoport bejegyzéseit átfutom. Egy-két hobbi oldalba néha beleolvasok, idegen nyelven, nyelvgyakorlásnak is jó.

Az ismerősök többségét kikövettem, nem vagyok kíváncsi mások névnapi köszöntéseire, aktuális kirándulásaira és egyéb ismétlődő dolgaira.

Neha feljönnek hírek, a címet elolvasom, ennyi elég, de legalább képben vagyok, ha már úgyse nézek híradóféle meg közéleti műsorokat, igy legalább címszavakban tájékozódok. Napi pár perc összesen a FB.

2024. máj. 4. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Leginkább a csoportok miatt használom manapság, ismerősök bejegyzéseit amúgy is alig látom már, kevesebbet is posztolnak az emberek évek óta, és az algoritmus amúgy is minden mást dobál fel.
2024. máj. 5. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak rajtad múlik, mik jelennek meg. Keress téged érdeklő oldalakat, csoportokat.
2024. máj. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!