Ha valakit nagyon nagyon szeretünk, szerintetek el tudjuk felejteni 10-15 év alatt?
#2 13:53 vagyok, édesapámat veszítettem el, pont 10 éve. Hiányzik, sokszor emlegetjük, nagyon jó volt a kapcsolatunk.
Nem fogom elfelejteni sosem, de nem éget úgy a hiánya. Elengedtem - még most is szeretem és hiányzik, de élem az életemet. Ő se örülne neki, ha "miatta" leragadnék egy ponton.
Jó, szó szerint elfelejteni nem lehet senkit és szinte semmit. Azért az életünk nagy részére emlékszünk, pláne a benne bármiért fontos helyet elfoglalókra.
Én azt hittem, hogy szerelemre gondolsz. A szerelmet el lehet felejteni. Nyilván nem az adott embert, de az érzés nem marad meg.
Ha nagyon szerettél valakit azt nem fogod elfelejteni soha eltelhet 20-30 év is mindegy legyen az rokon,barát vagy volt szerelem
Szerintem az első is erre gondolt -ahogy én is-hogy valakit el akarsz felejteni
Max ami még 1 napos korodtól kb 6 éves korodig történik az el tudod felejteni...
De totálisan idősebb korban nem.
Nálam ez olyan, hogy van olyan, hogy hónapokig eszembe sem jut, van, hogy naponta, aztán hetekig hónapokig nem , majd ha valamit véletlenül látok róla megint.
Túllépni lehet valakin. Törlés gomb nincs az agyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!