Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha ezen az...

Miért van az hogy ha ezen az oldalon írok valakinek privátba nem ír vissza senki?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 17:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a sok bunkó hozzászólás között a normálisakat, és azoknak írtam privátba
2024. máj. 5. 18:58
 32/39 anonim ***** válasza:
93%

31

Igen és nem írtak neked vissza. :P

2024. máj. 5. 19:02
 33/39 anonim ***** válasza:
68%
A magyar eléggé zárkózott: ha a közös üzenőfalon ír választ, akkor azt elégnek tartja. Itt a privizők nagytöbbsége átmegy/át akarja a dolgokat más irányba, ettől (is) riadnak vissza többen, ami jogos.
2024. máj. 5. 19:05
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
#33 Ez nem magyar dolog, ez emberi dolog. Van egy honlap ami engedi, hogy full anonim módon bármit leírhass. Akkor egyáltalán miért van privát funkció? Nem kell magyarnak lenni, hogy ne akard így használni.
2024. máj. 5. 19:07
 35/39 anonim ***** válasza:

#24 "Miért ne kérdezhetnèk a témával kapcsolatban attól aki normálisan válaszolt?"

Mert már válaszolt! Leírta, amit tudott és szeretett volna, kész. Utána még privátban zaklatod, ezért nem válaszol.

2024. máj. 5. 19:34
 36/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
84%

Több évtizednyi szakmai tudást és tapasztalatokat osztok meg fórumokon vagy ahhoz hasonló gyakorin, több évtizede.

Nem köszönetért, csak időtöltésből, illetve sok esetben saját tudásom is bővítem, amikor rákeresek egy problémára, vagy adott esetben lefordítva átadom.

Mégis akadnak, akik még privátban is megtalálnak, holott én nem szeretek privátban "bizalmaskodni" idegenekkel.

Egyszer valaki, más fórumon elárulta, hogy ő azért írt privátban, mert nyilvánosan "szégyenlős" vagy ilyesmi.

Álneves fórumon (nickek világa), ha érted.

2024. máj. 5. 20:02
 37/39 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam privátot, pedig nem volta m bunkó:(

Ezek után nem kell csodálkozni, hogy ilyen kis hazudozósnak nem válaszolnak privátban XD

2024. máj. 5. 20:17
 38/39 anonim ***** válasza:
36%

Nincs semmi témakör, amit ne lehetne a nyílt felületen, kulturáltan rendezni. Kaptam eleinte - főleg nőiesen hangzó profilokról - válogatottan aljas, agresszív irományokat - csak azért, mert nem voltam hajlandó egyetértően bólogatni valami agyrémre. Volt, aki egy hónapon keresztül úgy irkált nekem, mint ha az apja lennék és voltak - a szó fizikai értelmében - perverz buzer@torok is, akikből elegem lett.

Jelenleg automatikusan tiltom - tartalomtól függetlenül - a beérkező privátok irkálóit - következetesen és válogatás nélkül.

Nyugtom van, mert elfogytak, "kihaltak" a kellemetlenkedő agyonképzettek.

2024. máj. 5. 21:25
 39/39 anonim ***** válasza:
36%
Én eleve nem azért vagyok itt, hogy privát üzeneteket váltsak, vagy ott diskuráljak, főleg nem barátkozási és/vagy kapcsolatkeresési céllal. Ha kérdése van, tegye fel a "közösben".
2024. máj. 6. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!