Miért van az hogy ha ezen az oldalon írok valakinek
privátba nem ír vissza senki?
Lehet azért mert pióca vagy, nem lehet téged levakarni és priváttal szórod a népeket.
2024. máj. 5. 18:21
10-ből 9-szer arra nem képesek akik privátban rámírtak eddig,hogy köszönjenek, na innentől ne várják azt, hogy válaszoljak.
2024. máj. 5. 18:26
[link]
"...nem kezdjük el a tagokat privát üzenetekkel bombázni, hogy “Kovács Pistike vagyok és sürgősen segítségre van szükségem úgyhogy vegyél fel ezen és ezen az MSN címen, majd segíts megoldani a problémámat csetelés közben”.
A fórum arra van, hogy írjunk bele, nem pedig társkeresőként szolgál. A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni."
2024. máj. 5. 18:28
24/39 A kérdező kommentje:
No szóval: normális kérdést írtam ki előzőleg de válasz helyett hülyeségeket kaptam. Miért ne kérdezhetnèk a témával kapcsolatban attól aki normálisan válaszolt?
Essünk neki még egyszer mert úgy látom nem sikerült.
Kérdezhetsz. Csak nem értem, miért kell privátban zaklatni embereket, miért derogál neked nyilvánosan kérdezni.
2024. máj. 5. 18:46
26/39 A kérdező kommentje:
Ezt már megválaszoltam, de elmondom még egyszer. Mert normális kérdést írtam ki, és nem kaptam választ rá csak hülyeségeket meg a vita ment és egymás minősítése ismeretlenül
Senki sem köteles válaszolni a privát üzenetekre. A többség amit tud és szeretne megosztani, azt leírja a kérdés alá, ennyi. Én se reagálok a privát üzenetek 99%-ára.
2024. máj. 5. 18:54
26
Ha a kérdésre irt válaszok hülyeségek, akkor szerinted ha írsz ugyanazoknak privátot, akkor már más válaszokat fogsz kapni?
2024. máj. 5. 18:54
#26 Tehát nem olvastad végig a válaszokat, hogy megtaláld a vita közepén a kettő értelmeset. Na, most aki a saját kérdésére adott válaszokat lusta végignyálazni, annak én minek is olvasgassam a privát üzeneteit? Még mindig arról van szó, hogy ezen az oldalon a privát üzenetek 99%-a az vagy suttyó, trágár beszólás, vagy a "lusta vagyok, légyszi segíts rajtam jólelkűségből" apelláció. Én nyilvánosan 100 kommentes vita közepén 73. kommentként adok egy értelmes választ. Olvassa el a kérdező, ha akarja, de ne írogasson privátban. Jó, hogy nem azt várod, hogy a telefonszámom 0-24 hívható legyen bármilyen kérdésre jó választ adok jeligével.
2024. máj. 5. 18:55
Mert nem akar privátozni, nem arra való alapvetően az oldal. Nincs ebben semmi extra. Írd meg a kérdés alá amit akarsz és kész.
2024. máj. 5. 18:56
Kapcsolódó kérdések: