Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha ezen az...

Miért van az hogy ha ezen az oldalon írok valakinek privátba nem ír vissza senki?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 17:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
73%
Lehet azért mert pióca vagy, nem lehet téged levakarni és priváttal szórod a népeket.
2024. máj. 5. 18:21
 22/39 anonim ***** válasza:
28%
10-ből 9-szer arra nem képesek akik privátban rámírtak eddig,hogy köszönjenek, na innentől ne várják azt, hogy válaszoljak.
2024. máj. 5. 18:26
 23/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
6%

[link]

"...nem kezdjük el a tagokat privát üzenetekkel bombázni, hogy “Kovács Pistike vagyok és sürgősen segítségre van szükségem úgyhogy vegyél fel ezen és ezen az MSN címen, majd segíts megoldani a problémámat csetelés közben”.

A fórum arra van, hogy írjunk bele, nem pedig társkeresőként szolgál. A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni."

2024. máj. 5. 18:28
 24/39 A kérdező kommentje:

No szóval: normális kérdést írtam ki előzőleg de válasz helyett hülyeségeket kaptam. Miért ne kérdezhetnèk a témával kapcsolatban attól aki normálisan válaszolt?

Essünk neki még egyszer mert úgy látom nem sikerült.

2024. máj. 5. 18:42
 25/39 anonim ***** válasza:
45%
Kérdezhetsz. Csak nem értem, miért kell privátban zaklatni embereket, miért derogál neked nyilvánosan kérdezni.
2024. máj. 5. 18:46
 26/39 A kérdező kommentje:
Ezt már megválaszoltam, de elmondom még egyszer. Mert normális kérdést írtam ki, és nem kaptam választ rá csak hülyeségeket meg a vita ment és egymás minősítése ismeretlenül
2024. máj. 5. 18:48
 27/39 anonim ***** válasza:
30%
Senki sem köteles válaszolni a privát üzenetekre. A többség amit tud és szeretne megosztani, azt leírja a kérdés alá, ennyi. Én se reagálok a privát üzenetek 99%-ára.
2024. máj. 5. 18:54
 28/39 anonim ***** válasza:

26

Ha a kérdésre irt válaszok hülyeségek, akkor szerinted ha írsz ugyanazoknak privátot, akkor már más válaszokat fogsz kapni?

2024. máj. 5. 18:54
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
#26 Tehát nem olvastad végig a válaszokat, hogy megtaláld a vita közepén a kettő értelmeset. Na, most aki a saját kérdésére adott válaszokat lusta végignyálazni, annak én minek is olvasgassam a privát üzeneteit? Még mindig arról van szó, hogy ezen az oldalon a privát üzenetek 99%-a az vagy suttyó, trágár beszólás, vagy a "lusta vagyok, légyszi segíts rajtam jólelkűségből" apelláció. Én nyilvánosan 100 kommentes vita közepén 73. kommentként adok egy értelmes választ. Olvassa el a kérdező, ha akarja, de ne írogasson privátban. Jó, hogy nem azt várod, hogy a telefonszámom 0-24 hívható legyen bármilyen kérdésre jó választ adok jeligével.
2024. máj. 5. 18:55
 30/39 anonim ***** válasza:
Mert nem akar privátozni, nem arra való alapvetően az oldal. Nincs ebben semmi extra. Írd meg a kérdés alá amit akarsz és kész.
2024. máj. 5. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!