Miért van az hogy ha ezen az oldalon írok valakinek
privátba nem ír vissza senki?
Feltehetöen amit és ahogy írsz, az nem szimpatikus másoknak, illetve sokan eleve nem reagálnak privát üzenetekre.
máj. 5. 17:41
2/39 A kérdező kommentje:
Normálisan írtam, semmi bántót. És privát üzenetre miért nem kell válaszolni?
Sokan nem akarnak kapcsolatot keresni, ök az oldalt arra használják, amire eredetileg kitalálták - kérdéseket tesznek fel, illetve kérdésekre válaszolnak.
máj. 5. 17:45
4/39 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatot keresek. Semmi olyat nem írtam. Egy teljesen más témáról akartam kérdezni. Ezért sem értem
Sokszor én sem válaszolok. Nem is kéne, hogy legyen ezen az oldalon.
Ha kérdése van valakinek, tegye fel. Ha meglévő kérdéssel kapcsolatban akar beszélni, írjon alá. Ne nekem írogasson.
Ehelyett a privát üzenetek 99%-ban arra vannak használva, hogy ha valami idegbeteg 14 évessel véletlenül nem értesz egyet, akkor büntetlenül tudjon neked anyázni.
Ezért nem foglalkozunk privát üzenetekkel. Mert egy haszontalan szar funkció.
máj. 5. 17:47
6/39 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést, és aki normálisan válaszolt annak gondoltam írok privátba mivel általában a kérdések alatt csak a vita szokott menni
Teljesen más témáról ne engem kérdezzen senki. A kérdéshez kapcsolódó témát meg nyugodtan kérdezheti a kérdés alatt. Vagy tegyen fel új kérdést. Pont azért anonim az oldal, mert nem fogok chatelgetni ismeretlenekkel a semmiről. Nekem amúgy az a tapasztalatom, hogy ha privát üzenetet kapok, kb. 20 esetből 1 az olyan, aki konkretizálna, megkérdezi, kérdezhet-e még többet, mert úgy látja, értem, miről beszélek, csak már nem akar a kérdése alá plusz alkérdéseket írni. 19 esetben meg akkor kapok privát üzenetet, ha egy utolsó tróger idegbeteg c*gány felb*szta az agyát, és olyat akar írni nekem, ami nem lehet nyilvános, mert fél perc alatt moderálnák.
máj. 5. 17:50
5-ös: nem értek egyet veled, a privát üzenetnek is VAN funkciója, mégha nem is feltétlen az ismerkedésre gondolok.
De többször volt olyan, hogy egy kérdésnél az egyik válaszoló írt valamit, ami nekem érdekes/fontos infó lehetett volna bövebben kifejtve, de a kérdésnél csak szétoffoltam volna az eredeti témát. Privátban meg lehet beszélni, anélkül, hogy másokat idegesített volna.
Vagy volt olyan, hogy egy tininek lett volna problémája, amit nem mert nyilvánosan kiírni, mert túl intimnek érezte, de szüksége volt segítségre.
máj. 5. 17:51
9/39 A kérdező kommentje:
A kérdéssel kapcsolatban írtam privátot úgy értettem
#7 És akkor ezt két módon kezelem. A 20-ból annak az 1-nek még normálisan válaszolok, de amikor olyat kérdez, hogy megmondom-e a nevem, bejelölhet-e facebookon, akkor offolom. A többi 19-nek meg kb. kétszer visszaírok valami olyan bunkózást, amit valószínűleg fel sem fognak, aztán hagyom, hogy övék legyen az utolsó szó, és szimplán nem válaszolok többet.
máj. 5. 17:52
Kapcsolódó kérdések: