Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha ezen az...

Miért van az hogy ha ezen az oldalon írok valakinek privátba nem ír vissza senki?

Figyelt kérdés
máj. 5. 17:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként engem az nagyon érdekelne, hogy szerinted ez miért a "Közlekedés" témakörbe való kérdés. Pl. lehet, ezért nem írnak vissza, mert látják, hogy azt sem tudod, mit csinálsz meg mit akarsz, ezért inkább nem feccölnek energiát abba, hogy a veszett fejsze nyelét megmentsék.
máj. 5. 17:53
 12/39 A kérdező kommentje:
Az meg véletlen volt
máj. 5. 17:55
 13/39 anonim ***** válasza:
6%

#8 "Privátban meg lehet beszélni, anélkül, hogy másokat idegesített volna"

Ha valakit idegesít a kérdés alatti beszélgetés, ne olvassa. Komolyan az a hibás, aki a kérdés alatt beszélget? Hát erre van az oldal. Ezért létezik. Aki normálisan használja, az változtasson és annak akarsz igazat adni, akit zavar az oldal normális működése? Mivan?

"nem mert nyilvánosan kiírni, mert túl intimnek érezte"

Kérdéseknél még a felhasználónevet is el lehet rejteni és 100%-ig anonim marad az ember, míg privát üzenetben minden esetben látszódik a felhasználónév. Ami önmagában valószínűleg nem túl sokatmondó, de még mindig többet mond, mint a semmi. Úgyhogy ennek az érvnek semmi értelme az égvilágon.

máj. 5. 17:56
 14/39 anonim ***** válasza:
27%
#12 Na, ha te "véletlenül" a saját kérdésed kiírását ennyire csinálod figyelmesen és veszed komolyan, akkor mégis miért zavar, hogy tök idegen ember veled nem akar komolyan foglalkozni, ezért privát üzenetre már nem is válaszol? Én abszolút megértem. Személy szerint én a privát üzeneteket a helyesírásuk alapján bírálom, hogy van-e értelme válaszolnom, vagy a másik véglet, van-e akkora gyökér az illető, hogy csak azért válaszolok neki, hogy beszóljak. :D
máj. 5. 17:57
 15/39 anonim ***** válasza:
6%
Mert ugye az elég furi, amikor én jobban invesztálódom egy kérdés megválaszolásába, mint a funkcionális analfabéta, azt sem tudja, mit akar kérdező, aki annyit tud csinálni, hogy mindenkinek írogat, de fél pillanatra sem használja a saját agyát. Ha valakin érzem, hogy igazából kb. mint egy óvodás azt várja, hogy én segítsem ki, miközben ő csak nézi, annak nem válaszolok. Haszontalan ember ne húzzon hasznot belőlem. :)
máj. 5. 17:59
 16/39 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek:) már most elkezdődött amiért inkább privátba írok annak aki normális.
máj. 5. 17:59
 17/39 anonim ***** válasza:
32%
#16 Nálam normálisabb embert a világon nem találsz, de már a kérdésed és a kategóriatévesztésed garantálja, hogy nem válaszolnék neked. Szóval szerintem megvan a válasz a kérdésedre. Neked speciel személy szerint azért nem szoktak privátban válaszolni, mert ha azt mondanám, hogy hülye vagy, mint a s*ggem, akkor az egy indokolatlan sértés lenne a s*ggem felé.
máj. 5. 18:04
 18/39 anonim ***** válasza:
87%

"Ha valakit idegesít a kérdés alatti beszélgetés, ne olvassa. Komolyan az a hibás, aki a kérdés alatt beszélget? Hát erre van az oldal. "

Nem egészen. PL valaki ír egy kérdést, amiben az egyik válaszoló megjegyez valami olyasmit is, ami nem a kérdéshez kapcsolódik, ott mellékes, de nekem pl fontos lenne erröl bövebb infó. Ha ezt belekérdezem, a kérdés teljesen elmegy értelmetlen irányba, aminek nem sok értelme van, másrészt adott esetben törlik (jogosan), mert nem a kérdésre válasz. Viszont nekem az adott infó lényeges lehet, ilyenkor (ritkán) rákérdezek az adott válaszolónál.

A "nem mert nyilvánosan kiírni, mert túl intimnek érezte" meg pl többször volt, hogy fiatal kislánynak volt gondja a menzesével, vagy hasonló témákkal, de nem akarta mindenki elött részletezni (mert korábban ilyen esetben már kapott egypár trágár fotót), ezért inkább "négyszemközt írt

máj. 5. 18:15
 19/39 anonim ***** válasza:
5%
"Ha ezt belekérdezem, a kérdés teljesen elmegy értelmetlen irányba" - sikerült leírnod, hogy a facebook létezése óta miért baromira értelmetlen ez a honlap (bár előtte sem volt sok értelme, de legalább volt egy pici létjogosultsága)
máj. 5. 18:18
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
A tizenéves kislánynak gondja van a menzeszével kérdésre meg az a megoldás, hogy anyuka, barátnők, háziorvos, nőgyógyász... Továbbra sem látom, egyáltalán hogy létezik az, hogy ezt az oldalt ilyen kérdésekre bárki használja. És akkor az a kérdés, hogy egy honlapon, amin csak trollok és nagyon-nagyon-nagyon hülyék vannak, ha egy nagyon hülye rám ír, miért nem fogok válaszolni neki? Hát azért, mert nagyon hülye. :D
máj. 5. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!