Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha jobban megismer majd, nem...

Ha jobban megismer majd, nem leszek szerethető. J ártatok már így?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Amikor nincs önbizalmam, és mindent feketében látok, akkor én is így érzek. Szóval átérzem.

Aludj rá egyet, pihenjél.

Aztán egy szép napon rájössz, hogy téged is lehet szeretni, és mindenkinek vannak hibái. Annak is, akinek most nem mered megmutatni magad. Arra még nem gondoltál, hogy jó vagy így, és ő így szeret téged?

2024. máj. 5. 07:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy szerethető vagyok. Mi van, ha mások nem tudják? Nem így érzik. Nem volt még olyan kapcsolat életemben, ahol már mikor elég láthatóak voltunk, ne járt volna a kapcsolat romlásával, megszűnésével.
2024. máj. 5. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Logikátlan amit írsz. Ha egy darab ember nem szeret, de a többiek elfogadnak, oké, ha meg azt tapasztalod, hogy senki sem fogad el, ahogy jobban megismernek elmenekülnek, akkor ott gondok vannak és próbáld megkeresni az eredetét.
2024. máj. 5. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, én is ilyen vagyok
2024. máj. 5. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy mások mit éreznek?

Találjatok ki valamilyen közös rendszeres időtöltést, ami összeköt benneteket. Mondjuk járjatok el keddenként futni/úszni. Ez heti egy találkozó mindenképp, rendszeres, és belátod majd, hogy mindekinek vannak hullámvölgyei, jobb és rosszabb napjai, attól ő még ugyanaz az ember marad. Lehet, hogy előfordul, hogy pl. flegmán szól hozzád, vagy elsírja magát örömében akár. Milyen napja van éppen. Attól még szeret. És fordítva ugyanez, te is szereted őt attól, hogy rossz kedved van és senkit sem akarsz látni.

Hosszú távon gondolkodj, és ne várj minden találkozástól csodát. Kellenek a semmilyenek is.

2024. máj. 5. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Nektek fennmaradtak kapcsolataitok akkor is, amikor már elég rosszat láttatok egymásból? Hogy csináltátok? Nekem nem így történt.
2024. máj. 5. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!