Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Míért köpködnek le valakit...

Míért köpködnek le valakit csak úgy szórakozásból a fiatalok ?

Figyelt kérdés

Nemrég láttunk Tata közelében olyan dolgot ,hogy nem hittünk a szemünknek Kissé elbújva a világ elől csináltak olyan dolgot ,(egy erdős részen) Volt 4 fiatal srác és egy csaj na meg egy kicsit idősebbnek tűnő vékony magas lúzernek tűnő gyerek fehér ruhában .

Láttam ahogy a többiek a csaj és a 4 srác ezt az idősebb lúzer srácot többször arcon köpik egyikük egy pofont is adott neki . Figyeltük a barátnőmmel amit csinálnak úgy,hogy ők nem tudtak rólunk és simán hagyta a srác ,hogy alázzák őt többször akkorát köptek csuláztak a fejére . Míért lehet ez ? Vagy mi ez ? Azt hittem kijön a reggeli belőlem. Valami elképesztő .Mi visz rá valakit arra ,hogy ezt eltűrje? Jaj akkor arról ne is beszéljek, hogy talán az orrába is beleköptek a srác le is térdelt nekik .

2024. máj. 4. 13:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát én is ezt mondom ! .. Csak olyan fura volt ,hogy teljesen nyugodtan hagyta mintha már megszokta volna.
2024. máj. 4. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Aki hagyja magat,annak annyi is az onbizalma. Amugy ti miert nem mentetek oda segiteni?
2024. máj. 4. 14:56
 13/21 A kérdező kommentje:
úgy voltunk tán abbahagyják
2024. máj. 4. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert lámák voltak a szüleik..
2024. máj. 4. 14:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad: csávó 1 lúzer, miközben 4en alázták. 4 embert egy nem éppen lúzer is nehezen ver le egyedül.
2024. máj. 4. 15:10
 16/21 A kérdező kommentje:
hát ez az ki mer olyankor odamenni jó nyilván ha láttam volna hogy ütik vagy tiszta vér esetleg akkor közbe avatkozunk ez nem is vitás.
2024. máj. 4. 15:15
 17/21 anonim válasza:

Hehe engem ilyen szöveggel már jelöltek be facebookon többször is hogy köpjetek le alázzatok meg jó pénzt fizetek.Én komáromi vagyok ezért én erre gyanakodnék

Egy ismerősöm bennevan legalább is utoljára ezt mondta. A srác szőnyben lakik vagy komáromi .ismerem ezt a csávót pénzt fizet

azért hogy jól leköpjék őt

Meg hasonlók

2024. máj. 4. 15:37
 18/21 anonim válasza:
Épp most kerestem meg a közösségi portálon.megtaláltam de közzé nem teszem .
2024. máj. 4. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
11) 4 ember ellen semmi esélye. Még ti ketten se mertetek közbelépni.
2024. máj. 4. 16:56
 20/21 anonim válasza:
hát igen
2024. máj. 6. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!