Milyen hobbijaid vannak és mik a kedvenc közösségi tereid?
Szia!
Én vasùtmodellezéssel foglalkozom,szeretek kirandulni, érdekel a tudomány,és YouTube csatornám is van,oda szoktam videókat felrakni,igazából a csatorna a "közösségi terem".
3D modellezés (nyomtatáshoz, animációhoz, szobrászkodás, meg mindenhez általánosságban). És a kedvenc közösségi terem az igazából a saját lakásom ahova jó barátaimat hívom meg házimozizni nagy kijelzőn. Második kedvencem a VRchat. Harmadik kedvencem pedig a helyi street workout park. Ott mindig nagyon kedves mindenki.
Jah, tudom. Elég unalmas. De nyugis élet.
Videó vágni szeretek, olvasni és írni.
Kedvenc közösségi tereim a YouTube, és a saját lakásom. Mivel ott van elég béke az olvasáshoz és íráshoz.
Festeni, alkotni kreatív dolgokat csinálni, sorozatot nézni, túrázni, falat mászni.
A barátommal szoktunk főzni, illetve együtt edzeni.
Régebben regényeket írtam saját magam szórakoztatására.
5 éve elkezdtem borászattal foglalkozni, szőlőhegyen vásároltam szőlőstelket pincével és présházzal.
Nemrég műtöttek, most otthon lábadozok,most festek.
Házhozszállítással rendeltem vásznat akril festéket ecseteket,most amíg lábadozok a festés a hobbim.
Szeretek kirándulni, járni a természetet, új helyeket felfedezni, és a célom, hogy meglátogassam az ország összes nemzeti parkját, csillagdáját. Szabadidőmben sokat olvasok csillagászat, űrkutatás témákban, az utóbbiból különösen a műholdak, marsjárók és szondák érdekelnek igazán.
Új recepteket is igyekszem azért ~2 hetente kipróbálni. Ezek mellett szeretek olvasni, elsősorban angolul, nyelvet tanulni, valamint -saját szórakoztatásra- történeteket írok, bár lehet, ezt inkább múlt időben kellett volna írnom, mivel mostanság időm se nagyon van rá, és a kreativitásom is alább hagyott. Úgyhogy most van egy rakat, 1-2 részes történet a gépemen, amik, úgy érzem, remekül sikerültek, de tovább nem jutok/jutottam velük. Pedig van egy, amiben kifejezetten jól sikerült a 2 főszereplő közötti kémia, és szerintem lenne mit kihozni belőle bőven.
Kedvenc közösségi térnek talán az egyik helyi kávézót mondanám, meg a kis sütögető-helyet a helyi erdő szélén. Online síkon pedig a reddit-et, meg ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!