Kinek mi a kedvenc kategoriaja? Ahova feljar kerdeseket tenni vagy valaszolgatni, olvasgatni?
Figyelt kérdés
Ird le, melyik kategoriaban es milyen surun, valaszolsz vagy kerdezo vagy? Vagy csak olvasgatsz? Es miert? Hobbi vagy szakmad miatt?2023. dec. 13. 23:06
1/23 anonim válasza:
Ezt ne itt kérdezgesd, inkább a GYIK-ügyfélszolgálaton
Ok?
2/23 anonim válasza:
Szexualitás tini párkapcsolatok.Józsi bácsi 64F nyugdíjas.Hobby facebook inkább csak válaszolok a kérdésekre.
3/23 anonim válasza:
Szórakozás/Könyvek kategória a kedvencem. Leginkább válaszolok, de néha én is teszek fel kérdést. Sűrűség attól függ, hogy tudok-e válaszolni a nem rég feltett kérdésekre, mivel inkább azokat nézem, a többi valószínűleg úgyis 'lejárt'.
4/23 anonim válasza:
Gyerekvállalás, mert szülő vagyok. Nézzetek be, néha ott is zajlik az élet. Nem semmi, mennyi ostoba ember akar gyereket vállalni, a legrosszabb az, ha már anyák.
5/23 A kérdező kommentje:
A macskas kategoriaban is sok bolond van. 😄😄
2023. dec. 13. 23:52
6/23 anonim válasza:
Szexualitás.. mindig érdekelt.. csak sokat esett a színvonal ott is.
7/23 A kérdező kommentje:
6 Teged sok kategorianal lattalak mar... meg a szervizest is. :)
2023. dec. 14. 00:03
8/23 anonim válasza:
Közlekedés kategóriát szeretem a leginkább. Néha válaszolok is, de leginkább csak olvasgatom unaloműzésből. Néha benézek ide is, meg a szórakozásba is. Kb ennyi.
9/23 anonim válasza:
Általában végigolvasgatom a legfrissebb kérdéseket a főoldalon, kategóriától függetlenül, néha válaszolok, kérdezni ritkán kérdezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!