Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek mi a kedvenc kategoriaja...

Kinek mi a kedvenc kategoriaja? Ahova feljar kerdeseket tenni vagy valaszolgatni, olvasgatni?

Figyelt kérdés
Ird le, melyik kategoriaban es milyen surun, valaszolsz vagy kerdezo vagy? Vagy csak olvasgatsz? Es miert? Hobbi vagy szakmad miatt?

2023. dec. 13. 23:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
akarom mondani ételek, italok katetória
2023. dec. 14. 01:17
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

A közlekedés kategória, hobbi szinten szerelő vagyok már kb 30 éve, és szeretek segíteni a rászorulóknak. Bár van, akit a mai napig nem sikerült lerázni. :D

Csak nagyon idegesítő ott pár ember, akik ritka tahó módon válaszolnak a kérdezőknek.

Valahogy nem bírom ki, hogy néha ne küldjem el az anyjukba őket.

Mi baj van a macskás kategóriával?

Megszállott macskás vagyok, oda is sokat járok, ott is elküldöm a viharba az idegesítő alakokat. Pl akik oltogatnak másokat, hogy tartsák a macskát.

Lehetőleg egy sötét, zárt szobában, nehogy elüsse az autó.....

2023. dec. 14. 01:36
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Egészség kategóriában szeretek válaszolgatni. Habár most gépen vagyok, általában telefonon használom többet a gyk-t, ott meg másik profilom van, így a nevem ritkán látni de ott folyamatosan jelen vagyok mivel bár ritkán de azért volt már rá példa, hogy valaki tényleg valami olyat kérdezett ahol indokolt volt a mihamarabbi tanácsadás és engem ez feltölt ha segíthetek valakin.

Ezenkívül emberek kategória, bár ott nagyon vegyesek a kérdések. Közlekedés kategória szintén nagy kedvenc. Ottan a közlekedésbiztonság kategóriát nagyon csipázom.

A közoktatás kérdéseknél szintén szeretek segítséget nyújtani.

Sport-labdajátékok néha mert szoktam focit nézni és szeretek elmélkedni néha ha van valamilyen értelmes kérdés.

politika kategóriába is feljárok ritkán, bár oda már tényleg csak elvétve.

Igazából minden kategóriában meg-meg fordulok, a célom nekem mindig az, hogy a lehető leg emberibb és leg empatikusabb módon álljak az emberekhez. Persze nem mondom, hogy én sosem trollkodok meg sosem írok hülyeséget mert szoktam nyilván de szándékos sértegetésekbe soha semmilyen indokkal nem megyek bele és ezt a vonalat szeretném is megtartani.

2023. dec. 14. 01:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Közoktatás, tanfolyamok (itt válaszolok is általában)

Gyerekvállalás, felnőtt párkapcsolatok - ide csak bizonyos lelkiállapotban járok, nagyon szórakoztatóak tudnak lenni a buta emberek kérdései, válaszolni/kérdezni nem szoktam

2023. dec. 14. 04:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Felnőtt kapcsolatok de csak azérr mert itt van 2 nél több válasz es csevegesek. A legtöbb kategoriában 1-2 valasz van és kifújt a téma.
2023. dec. 14. 04:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozás/Filmek

Tök buli, amikor valaki keresi egy film címét és a leírása alapján meg tudom válaszolni. :)

2023. dec. 14. 05:40
 17/23 anonim ***** válasza:
15%

Főlleg a tini párkapcsolatokat.

Józsibácsi 62F

2023. dec. 14. 06:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 Mótvá', 2-es válaszoló megelőzött.
2023. dec. 14. 09:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek kategóriában szoktam a leggyakrabban válaszolni vagy csak olvasni a kérdéseket és válaszokat, néha meg a kúltúra és közösség kategóriát is átnézem, sok a vallási kérdés szóval megy a veszekedés sokszor rendesen, meg van néhány elvont, inkább spirituális irányú kérdés is, itt már inkább csak olvasok, nem szoktam válaszolni se kérdezni
2023. dec. 14. 09:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#18 Mindkettőt egy ember írta ki, csak szegény Józsi bácsi már demens és nem emlékszik.
2023. dec. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!