Kinek mi a kedvenc kategoriaja? Ahova feljar kerdeseket tenni vagy valaszolgatni, olvasgatni?
A közlekedés kategória, hobbi szinten szerelő vagyok már kb 30 éve, és szeretek segíteni a rászorulóknak. Bár van, akit a mai napig nem sikerült lerázni. :D
Csak nagyon idegesítő ott pár ember, akik ritka tahó módon válaszolnak a kérdezőknek.
Valahogy nem bírom ki, hogy néha ne küldjem el az anyjukba őket.
Mi baj van a macskás kategóriával?
Megszállott macskás vagyok, oda is sokat járok, ott is elküldöm a viharba az idegesítő alakokat. Pl akik oltogatnak másokat, hogy tartsák a macskát.
Lehetőleg egy sötét, zárt szobában, nehogy elüsse az autó.....
Egészség kategóriában szeretek válaszolgatni. Habár most gépen vagyok, általában telefonon használom többet a gyk-t, ott meg másik profilom van, így a nevem ritkán látni de ott folyamatosan jelen vagyok mivel bár ritkán de azért volt már rá példa, hogy valaki tényleg valami olyat kérdezett ahol indokolt volt a mihamarabbi tanácsadás és engem ez feltölt ha segíthetek valakin.
Ezenkívül emberek kategória, bár ott nagyon vegyesek a kérdések. Közlekedés kategória szintén nagy kedvenc. Ottan a közlekedésbiztonság kategóriát nagyon csipázom.
A közoktatás kérdéseknél szintén szeretek segítséget nyújtani.
Sport-labdajátékok néha mert szoktam focit nézni és szeretek elmélkedni néha ha van valamilyen értelmes kérdés.
politika kategóriába is feljárok ritkán, bár oda már tényleg csak elvétve.
Igazából minden kategóriában meg-meg fordulok, a célom nekem mindig az, hogy a lehető leg emberibb és leg empatikusabb módon álljak az emberekhez. Persze nem mondom, hogy én sosem trollkodok meg sosem írok hülyeséget mert szoktam nyilván de szándékos sértegetésekbe soha semmilyen indokkal nem megyek bele és ezt a vonalat szeretném is megtartani.
Közoktatás, tanfolyamok (itt válaszolok is általában)
Gyerekvállalás, felnőtt párkapcsolatok - ide csak bizonyos lelkiállapotban járok, nagyon szórakoztatóak tudnak lenni a buta emberek kérdései, válaszolni/kérdezni nem szoktam
Szórakozás/Filmek
Tök buli, amikor valaki keresi egy film címét és a leírása alapján meg tudom válaszolni. :)
Főlleg a tini párkapcsolatokat.
Józsibácsi 62F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!