Kinek mi a kedvenc kategoriaja? Ahova feljar kerdeseket tenni vagy valaszolgatni, olvasgatni?
Figyelt kérdés
Ird le, melyik kategoriaban es milyen surun, valaszolsz vagy kerdezo vagy? Vagy csak olvasgatsz? Es miert? Hobbi vagy szakmad miatt?2023. dec. 13. 23:06
21/23 anonim válasza:
Sosem voltam aktív kérdező, ellenben aktív válaszoló igen. Régebben sokszor megfordultam az "Állatok", a "Szórakozás", a "Közoktatás" kategóriákban, viszont az évek alatt teljesen átszoktam ide, az "Emberek"-be, a többi, előbb említettet csak nagyon elvétve nézem már.
Itt viszont, darabokban ugyan, de képes vagyok napi szinten órákat olvasgatni, válaszolgatni, az utóbbit akkor, ha érdekes kérdésekkel találkozom. Bár szerintem így is megvan itt a napi 10-20 válasz tőlem.
Megszokásból, figyelemelterelésből vagyok itt, mert most megint üres az életem, és kell valami, ami kitölti a hézagokat. Ciki, meg nem ugyanaz, mint egy szociális, offline program, de a semminél jobb, több.
Nem szokásom trollkodni, másokat bántani, nekik beszólogatni.
22/23 UlfOrmson válasza:
Leggyakrabban a Tudományok és a Kultúra és közösség kategóriába tevékenykedek. Ha olyan a kérdés, akkor válaszolok. Régebben aktívabb válaszoló voltam, gyakran vitákba is bonyolódtam, de annyi a troll és az idióta ezekben a topic-okban is, hogy egyre ritkábban válaszolok, pedig néha tök érdekes kérdések vannak. Emellett rendszeresen látogatom az ezotériát is, de ott általában csak megfigyelő vagyok (kifejezetten szórakoztat, amikor egy egyértelműen troll kérdező hőbörög azon, ha csak trollok válaszolnak neki :D )
23/23 anonim válasza:
Válaszoló vagyok, az "Emberek" kategóriát bíron a legjobban, de többen benne vagyok. Majdnem naponta használom az oldalt. Érdekel a terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!