Évek óta váltani szeretnék a jelenlegi munkahelyemről, de nem megy.
máj. 3. 23:16
12/26 anonim válasza:
A Fidesz. Sajnos nem csak rajtam múlik, én eddig mindig megtettem a magamét, amióta betöltöttem a 18-at, azaz kb. 10 éve mindig ellenük szavaztam. Sajnos kevés volt.
máj. 3. 23:21
13/26 anonim válasza:
Olaszba költöznék a nejemmel de nagyon nem megy a nyelvtanulás egyikünknek sem. Pedig van még magántanár is de másfél éve szenvedünk vele. Valami ragadt de az beletett időhöz képest lószar.. Munkát ott nagyon nehéz jó nyelvtudás nélkül találni, így eddig el sem indultunk e miatt.
máj. 3. 23:26
14/26 anonim válasza:
Anyagi problémáim, donteskeptelenseg, egyhelyben toporgàs..
máj. 4. 00:13
15/26 anonim válasza:
13, ha tudtok angolul talán segíthetek..van egy hatékony, jó forrás az olasz tanuláshoz, hátha bejönne nektek is. Amúgy az olasszal én is elakadtam, de nálam inkább traumatikus, lelki okai vannak, a másik meg, hogy nem annyira könnyű nyelv, mint ahogy beharangozzàk, a némettel van egy szinten csak szebben hangzik. Már ha valaki magasabb szinten akár kommunikálni.
máj. 4. 00:17
16/26 anonim válasza:
Az elmebajom és , hogy szarok bele mindenbe,nem cselekszem mert semmi nem érdekel csak vegetálok.
máj. 4. 00:46
17/26 anonim válasza:
anyagi problémák, elég necces lesz ebből a szempontból a május.
szerelmi problémák, belezúgtam a szexpartnerembe, de ő még mindig az exe után kajtat
máj. 4. 02:16
18/26 anonim válasza:
Szeretek valakit, akit nem kéne. Jóba vagyunk, de nem lehet több. Viszonylag jól kezelem, de pl ha nem tudunk talizni nyomaszt.
Plusz az, hogy nem vagyok magammal jóba, nem szeretem magam, pedig sokat változtam jó irányba, de még messze a cél.
máj. 4. 03:32
19/26 anonim válasza:
Jó kedvemben nem nyomaszt semmi, majd lesz valahogy, megteszek minden tőlem telhetőt. Amikor kevésbé vagyok vidám, minden nyomaszt (felváltva, külön-külön, vagy akár egyszerre is), amit itt felsoroltatok.
#18 :) fején találtad a szöget. Ez meg a klímakatasztrófa ami leggyakrabban beüt nálam.
máj. 4. 04:56
20/26 anonim válasza:
Az, hogy gyakran itt vagyok a gyakorin. Nem normális dolog szerintem. Akivel meg beszélgetnék, azzal nagyon keveset találkozom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!