Nem vagyok elégedett a jelenlegi bankkal, ahol bankszámlám van. Van tippetek, hogy melyik a leginkább "ügyfélbarát", melyiknél nem a lehúzásról szól a dolog?!
Én azt ajánlanám ahol dolgozok.
Elektronikus folyószámla, nincs kártyadíj, nincs havi számlavezetés ha minimum 60000 ft forgalom van a számládon és 80ftért veszed le a postán a pénzt.
A középső oszlopot nézd
Én az AXA bankot ajánlom Kamathozó bankszámla.
Nincs számlavezetési díj, és minden átutalás ingyenes.
Havi számlakivonat is ingyenes és nincs éves kártyadíj.
Csak 2800 Ft számlanyitási díj.
Meg lekötés nélkül 5%-os kamatot ad.
Nincs minimum összeg aminek a számlára kell érkezni mint az előző banknál amit írtak. (posta)
A fenti válaszokból is láthatod, nincs olyan, hogy "jó bank".
Olyan van, hogy a Te igényeidnek, a Te banki szokásaidnak leginkább megfelelő bank és folyószámla csomag (típus).
Ha sokfelé utalsz a számládról, több helyről érkezik rá pénz, ha rendszeresen nagyobb összeg marad a számládon, de nem tudod lekötni, mert nem tudod mikor kellhet, akkor neked az AXA jó, persze ha nem zavar, hogy a számla nyitása nem ingyenes.
Ha azt szeretnéd, hogy a számlán maradt pénzt időszakosan le tudd kötni magasabb kamatra, akkor nem jó az AXA.
Van, akinek az ingyenes számlanyitás fontos.
Van, aki a sokféle internetes szolgáltatást szereti.
Van, aki a magasabb hitelkeret lehetősége vonz.
Van, akinek az a szempont, hogy az ismerőse melyik bankban dolgozik.
Van, aki azt nézi, melyik bankfiók van a lakásához legközelebb.
Van, aki pl ugyanazt a bankot választja, mint a munkáltatója, mert így az utalás pillanatában megkapja a fizetését.
Számtalan szempont lehet fontos.
Minden bank valamilyen módon "lehúzós". Neked arra kell figyelni, hogy azok a szolgáltatások, amiket szeretnél, hol vannak a legkedvezőbb díjon.
A 89%-os vagyok ismét.
Gondolom megint leértékeltek, de azon kívül, hogy nem ingyenes a számlanyitás, az Axa a legjobb.
Nincs számlavezetési díj
Nincs internet havidíj
Nem kell fizetni a számlakivonatért
Nincs átutalási díj
Nincs minimális nyitóösszeg
A tőkésítés itt csak 30 nap (a többinél 90)
Lekötés nélkül is már kiemelkedően magas kamatot ad
A bankkártyának nincs éves díja
Szerintem a bankkártyád éves díjával és 1-2 hónap számlavezetési díjával már meg is spóroltál annyit, amivel számlát nyitsz.
Bizonyára jobban reklámoztam, mint Te...
Bocs az OFF-ért, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!