Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy napra nemet cserélhetné...

Ha egy napra nemet cserélhetnél mit tennél a másik nem bőrében? és ha valami csoda folytán egész további életedben abban a testben maradnál mit tennél? :D

Figyelt kérdés
2024. ápr. 30. 20:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

19

Te viszont már ittál rendesen ahogy látom. Az alkoholistákat nem szeretik ám a nők.

2024. ápr. 30. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:
63%
Szexista kijelentés lesz tőlem de valahol igaza van a 11-esnek, inkább csak a közléssel van gond. Szexhez jutni egyértelműen könnyebb egy nőnek, aki nem ezt mondja az egy idióta. Párkapcsolathoz is könnyebb jutniuk mivel ők válogathatnak viszont nehéz kiválasztani a megfelelő társat sok esetben, de klasszi sokkal nagyobb esélyük van és nem is kell egy modellnek lenni. Nevezhettek incelnek vagy bármi másnak, ezek tények. Egyetértés sosem lesz, holott ez egy közel sem egyenlően balanszolt fogalom mert mindig jobban dől a mérleg az egyik oldalra.
2024. ápr. 30. 22:29
 23/30 anonim ***** válasza:
48%

22

De miért lenne nagyobb esélyük?

Adok neked egy nagyon egyszerű tippet amivel te magad meggyőződhetsz arról, hogy baromságot írtál.

Regisztrálj mondjuk a chat.hu oldalra nőként. Még azt sem mondom, hogy tegyél ki képet. De mindegy, akár tehetsz is, irreleváns.

Csak legyél ott 8 órát.

A 8. óra végén én garantálom neked, hogy minimum 100 férfi fog neked írni.

De azt is garantálom neked, hogy 1 olyan sem lesz, vagy nagyon MAXIMUM 1 olyan ember lesz (de az is olyan, hogy vagy 20 évvel idősebb, vagy még férfi szemmel is egy hányás ahogy kinéz) akivel tudsz beszélgetni fél órát, és nem kerül szóba hogy szeretsz-e szopni, mi a kedvenc pózod, nem küld a f.száról képet, és képes mondjuk 2 összetett mondatot leírni helyesen.

Ha pedig erre azt írnád, hogy "jaj a chat.hu, tudja mindenki milyen emberek vannak ott", akkor mondom neked, hogy nem számítógépes programmal cseverészel, hanem hús-vér emberekkel, akik ugyanúgy köztünk járnak. Ez pusztán csak egy platform. De ettől még azok az emberek vannak ott, akikkel kávézgatsz munka közben.

Szóval óriási tévedés, hogy egy nőnek sokkal könnyebb párkapcsolathoz jutnia és válogathatnak. Persze, válogathatnak a "tű a szénakazalban" esetben.

És jelen esetben te csak ott voltál 8 órát "nőként", de ők nap mint nap ezt kapják és ilyen emberek bombázzák őket. Nyilván a való életben finomabban, de a cél ugyanaz, és nekik ugyanúgy ki kell szűrni hogy ki az aki tű abban a bizonyos szénakazalban.

A saját szememmel látom, mikor kollégák segget nyalnak a fiatal irodista lánynak, mosolyognak, kedveskednek velük, a nők meggyőződése, hogy "ez a Jóska micsoda úriember", nekem meg azt meséli, hogy milyen pózban hogyan kefélné meg és melyik lyukával kezdene.

Aztán akkor ezt most fordítsd meg, hogy egy nő kedves veled, mosolygós, keresi a társaságod, teljesen el vagy alélva, majd visszahallod hogy ez a bizonyos nő azt mondja hogy "remélem sikerül felszednem ezt a böszmét hogy jól lehúzkodhassam". Ez ugyanaz.

Semmivel nem könnyebb a nőknek a párkeresés, csak a f.szotokon nem láttok túl.

2024. ápr. 30. 22:43
 24/30 anonim ***** válasza:
37%
Mi az a incel? Netto marhaság
2024. ápr. 30. 22:52
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

Az nem csoda lenne hanem maga a pokol

Megölném magam az biztos

Fel sem tudom fogni hogy van akinek férfiként kell élni

Egyedül a szex a jobb nekik

2024. máj. 1. 04:19
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
23: akárhogy is nézem sokból kiválasztani a kevés jót még mindig könnyebb, mint semmiből :D
2024. máj. 1. 07:33
 27/30 anonim ***** válasza:
90%
Egy nap alatt nem lehet megváltani a világot, de az állva pisilés biztos vicces lehet. Ezen kívül nem bánnám ha férfi maradnék mert a lelkem egy része férfi szerintem. :)
2024. máj. 1. 08:56
 28/30 anonim ***** válasza:
78%
Kipróbálnám az álva pisálást. Ezt az egy dolgot mindig irigyeltem. Lehet elmennék qvázni is, ha a test gazdájának nincs partnere, mert arra is kíváncsi vagyok, milyen bedugni egy farkat egy nuniba és elélvezni. Más dolog nem izgat, ffi testet láttam eleget.
2024. máj. 1. 09:56
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
Állva pisilnék. Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen.
2024. máj. 1. 16:20
 30/30 anonim ***** válasza:

21.

„In vino veritas”

2024. máj. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!