Ha valamilyen csoda folytán bármilyen emberi testet válaszhatnátok magatoknak, milyen tulajdonságokat választanátok?
"Kosarlabdazo? Magas meg szalkas? Az miert baj"
Gondolom mert csaj a kérdező :D nöként nem annyira buli 185 centinek lenni, széles vállal meg kockahassal :D
#5 Na igen 😅 Ez a külső akkor előnyös, ha olyan magabiztos, laza, mint egyik kedvenc youtuberem mondta "durr bele személyiségű" a lány. Na én ennek az ellentéte vagyok, ami egy pici vékony lánynál tök aranyos lenne, de így inkább idétlennek érzem magam sokszor :')
#6 Ezen felnevettem.
Az alakommal nincs bajom, magas vagyok, + sokat dolgoztam érte, konkrétan évekig, hogy lefogyjak. Ha választhatnék akkor viszont gyors anyagcseréjű testre cserélném ami ugyanúgy homokóra alkatú mint én, de nem ilyen durván hízékony. Minden napos szigorú diéta, erős kontroll és sok sport mellett tudom csak tartani az egészséges súlyomat, ami időnként fárasztó tud lenni.
Emellett dúsabb, erősebb, hosszabb hajat szeretnèk ( a színe maradhat, természetes szőke vagyok), viszont vékony szálú és nem sok ami mindig zavart. És egy szebb arcot szeretnék, mert baromi ronda vagyok sajnos.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!