Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valamilyen csoda folytán...

Ha valamilyen csoda folytán bármilyen emberi testet válaszhatnátok magatoknak, milyen tulajdonságokat választanátok?

Figyelt kérdés
Én keskeny vállakat, és vékony "deszka" testalkatot kérnék (nagyon utálom, hogy hiába fogyózok, olyan vagyok, mint egy kosárlabdázó -.-), mellé sápadt bőrt, és derékig érő vörös hajat.

2022. dec. 21. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
10. Nem kellenek jelentkezők köszi. Régóta házas vagyok:). Nem mások miatt akarnám ezeket, hanem hogy ne utáljak tükörbe nézni, és könnyebbek legyenek a mindennapok :) Ennyi.
2022. dec. 21. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Magasabb lennék,mert férfiként nem jó 170 cm alatt lenni.Meg egy kicsit nagyobb farkat...a többivel nincs bajom.
2022. dec. 22. 05:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha én valaszthatnék, extrém magas és nagyon sovány lennék. A hajam fekete és egyenes lenne, a szemem sötétbarna, a bőröm pedig hófehér. (=
2022. dec. 26. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

- valamivel magasabb szeretnék lenni (alulról sem súrolom a 160 centit, praktikusabb lenne egy +10 cm mondjuk, akkor nem feszülne meg az egész karom, ha lapos cipőben kell fognom a fogódzkodót tömegközlekedésen, felérném a magasabb polcokat a boltban, nem kellene egy csomó nadrágot külön felvarrni, amit megvásárolok...)

- karcsúbb, olyan "minimálisan homokóra", átlagosabb testalkatot (vs PCOS-es jelenlegi, ami most is túlsúlyos és 1000 kalóriás napi kerettel tudok csak belőle fogyni)

- kevésbé lógó melleket (azzal sem lenne gondom, ha 1-2 kosármérettel kisebb)

- erősebb, nem ennyire vékony szálú, dúsabb hajat... picit hidegebb tónusú bőrt, mogyorószőke vagy világosvörös hajat

- kevésbé mélyen ülő és karikás szemeket

- kevésbé könnyen, gyorsan, sűrűn és sötét színűen szőrösödjek

- 1 vagy számmal nagyobb lábat (jelenleg kb. 35-ös vagy 35 és feles a lábam, baromi nehéz rá megfizethető cipőt kapni, főleg ha fel is akarom próbálni előtte)

- egészségesebb fogsort

- kevésbé problémás bőrt

2022. dec. 26. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

Fekete/szőke, göndör haj, sötétzöld szem, világos bőr, szeplők, szép arc

Enyhe körte alkat, nem hízékony, közepes (vagy annál kicsit kisebb) mellek, egész jó fenék, tight gap

2022. dec. 31. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!