Ha egy napra nemet cserélhetnél mit tennél a másik nem
bőrében? és ha valami csoda folytán egész további
életedben abban a testben maradnál mit tennél? :D
Nőnek sokkal könnyebb lenni mint férfinak. Én ezt látom, a mai világ ilyen. Több a depressziós férfi mint nő. Manapság nagy az elvárás egy férfival szemben, nekem nem tetszik ez az egész és mélységesen megvetem. Nem fogok senkinek hízelegni, senki után szaladgálni. Szálljon le mindenki a földre és legyen ember.
ápr. 30. 21:35
12/30 anonim válasza:
11
Attól mert te sikertelen vagy a nőknél, még nem jelenti azt, hogy nőnek lenni könnyebb.
Egyébként pedig gondolj arra hogy gazdag vagy. Mindig lesz nő aki érdeklődik utánad. De soha nem fogod megtudni, hogy te érdekled, a személyed, a valós önmagad, vagy a pénzed.
Na a nőknél ugyanez. Lehet, hogy naponta 10 ember nyalja egy nő seggét, de a többség csak egy p.nát lát a nőkben. Le se sz.rja önmagában a nőt. És hát hülye senki sem akar lenni. Mint ahogy te sem akarsz senkinek a bankkártyája lenni, ők sem akarnak senkinek az ürítőjük lenni.
ápr. 30. 21:38
13/30 anonim válasza:
A nőknek könnyebb.
ápr. 30. 21:40
14/30 anonim válasza:
12... egyáltalán te honnan veszed hogy én sikertelen vagyok a nőknél? írtam ilyet? Csak a reális tényt fogalmaztam meg. Ez az igazság. Embernek kéne lenni mindenkinek, nekem csak ennyi az elvárásom. elegem van a sok mű dolgokból, a nevetséges szelfiző csitrikből és az önmagukat nagyra tartó császárnőkből akik nem állnak szóba senkivel és lenézik az embert.
ápr. 30. 21:41
15/30 anonim válasza:
14
Tehát akkor sikeres vagy a nőknél vagy sem?
Ha igen, honnan tudod, hogy kikkel állnak szóba (ha sikeres vagy náluk, veled mindenképp szóba állnak) vagy hogy kit néznek le (ha sikeres vagy, nem hiszem hogy lenéznének)?
Ha meg nem vagy az. minek hazudsz? :D
ápr. 30. 21:48
16/30 anonim válasza:
Nőként lezbiznék egyet mert nem akarok férfihez nyúlni.
ápr. 30. 22:00
17/30 anonim válasza:
15. Nem mindegy? Nem fogom bizonygatni, a hegyibeszéded sem olvastam végig, kb a semmiről szól.
ápr. 30. 22:10
18/30 anonim válasza:
17
Nem csodálkozom, hogy nem állnak szóba veled a nők és lenéznek. Eddig irományaid alapján nagyon jól teszik. :D
ápr. 30. 22:12
19/30 anonim válasza:
18. Egy valódi bunker vagy. Fogd be, mert eddig kb semmi értelmeset nem ítál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!