Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy napra nemet cserélhetné...

Ha egy napra nemet cserélhetnél mit tennél a másik nem bőrében? és ha valami csoda folytán egész további életedben abban a testben maradnál mit tennél? :D

Figyelt kérdés
ápr. 30. 20:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

Állva pisilnék.

Amúgy nem különösebben zavarna a férfi lét.

ápr. 30. 20:30
 2/30 anonim ***** válasza:
86%

Ja nekem is az allva pisiles. Az meno.

Ezen kivul barmit meg tudok csinalni noi testben is, amit akarok.

ápr. 30. 20:48
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan azt amit férfiként, neincs semmi amit különösebben ki akarnék próbálni.
ápr. 30. 20:56
 4/30 anonim ***** válasza:
60%

ha 1 napra, akkor semmi különöset.

Ha 1 életre, akkor insta, yt és onlyfans. Sz@rrá keresném magam.

ápr. 30. 21:01
 5/30 anonim ***** válasza:
89%
#4: Nem lennél te olyan jó nő szerintem. :D
ápr. 30. 21:04
 6/30 anonim ***** válasza:
82%
Kipróbálnám, milyen is élvezni a szexet. Egész életre nem akarnám, tuti felkötném magam, a párom sem búza.
ápr. 30. 21:09
 7/30 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha férfi lehetnék, kipróbálnám, milyen a tévé előtt dögleni egész este, mialatt a feleségem beleszakad a gyerekek körüli teendőkbe.

(Már exérj. Most más nőt boldogít a tv előtti dögléssel..)

ápr. 30. 21:14
 8/30 anonim válasza:
74%
Ha fiu lennék, én tutira megdugnék valami dögös csajt. Inkább jó sok dögös csajt. (Leszbi vagyok és feküdtem már le lányokkal, de fiuként akkor is jobb érzés lehet)
ápr. 30. 21:15
 9/30 anonim ***** válasza:
32%
A nők nagyon mondják hogy fiúként milyen menő lenne.... aha. Egy napra legyetek fiúk, visszasírnátok a saját nemeteket egy órán belül, garantálom. Manapság a nők a szerencsésebb nem. A férfiak durván háttérbe vannak szorítva.
ápr. 30. 21:20
 10/30 anonim ***** válasza:
66%

Semmit, én szeretek férfi lenni.

Nyilván kíváncsi lennék, hogy női félként milyen a szex. Tehát milyen érzés ha a f.sz másik oldalán vagy :D Milyen érzés a behatolás, meg mikor reszelnek. De amúgy nem lennék nő.

Szerintem nőnek lenni sokkal nehezebb mint férfinak. Menstruáció (ami k.rva megerőltető lehet, nyilván a nőknek természetes, de mégis), egy csomó olyan dolog van amit ha nőként megteszel akkor undorító vagy, férfiként meg teljesen természetes (itt most nem csak arra gondolok hogy ha a nő lefekszik 5 férfival akkor k.rva, ha a férfi megdug 5 nőt akkor meg ő a király), aztán ott van a higiénia, borotváld a lábaid, akár a kezed, hónaalj, intim terület, míg egy férfi ha csak a hónaalját húzza le is nézhet ki jól.

Ott a haj, most egy férfi akinek jól áll a rövid haj, reggel felkel, nagyon maximum tesz rá valami waxot és csorog a nők nyála, ha nő vagy ott azért esélyesebb a hosszabb haj, mosogatni 2-3 naponta, szárítgatni (nőknek ez konkrétan rituálé), akkor fésülgesd, állítsd be reggelente, ilyen lakk, olyan hajvasaló, stb. Ha pisilned kell egy utazásnál nem az van hogy félreállsz valamelyik leágazóban aztán meglocsolod 30 mp alatt a fa tövét, és igazából az sem probléma ha elhalad egy autós és ezt meglátja, teljesen természetes ha egy férfi locsolja a fa tövét, de ha egy nő guggolna a fa előtt akkor azt megszólná mindenki, "nézd má', mutogatja itt a p.náját!".

Szóval őszintén szólva én nem sok mindent irigylek a nőktől. Mi erről baráti társaságban beszéltünk már, a nők egyébként szeretnek nők lenni és amúgy ők sem cserélnének, mindenki azt mondta, hogy kipróbálná a szex élményét fordított helyzetben, de egyébként ennyi.

ápr. 30. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!