Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mee too tényleg "kiherélte"...

A mee too tényleg "kiherélte" a férfiakat?

Figyelt kérdés
Nem én akarom megmondani, hát megkérdezem.
2024. ápr. 26. 19:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Nem az a baj. Hanem ha nem csinált semmit és meggyanúsítják, a közvélemény akkor is elítéli. Hogy bizonyítson be valamit ami nem történt meg? El sem hinnék. Az "áldozat" bemondhatja, hogy őt 30 éve kellemetlen helyzetbe hozták, és amíg nem jön elő azzal, hogy mégis csak hazudott, a meggyanúsított embert addig félreállítják, elveszik a munkáját, kizárják a projektekből és el kell tűnnie a nyilvánosságból, mert rajta a bélyeg.
2024. ápr. 26. 20:02
 12/23 Ghgj ***** válasza:
#8: Áh köszi. Aziz Ansarit rohadtul sajnáltam, ő el is vérzett ebben. Az a baj(?), hogy ők a kivétel, akikkel tényleg nyerészkedésből kicsesztek, de (tudom, hogy mennyire visszatetsző ez) számomra nőként kis ár ez azokért a nőkért, akik átlag emberekként ebből a mozgalomból kapták az erőt ahhoz, hogy letegyék a szégyent, amit ők hordoztak azért, amit nem is ők követtek el. Én nő vagyok, és habár nem jelezted, hogy mi a neved, nekem erős a sejtésem, hogy férfi vagy. A nőknek ez a mozgalom egy áttörést jelentett, és igen, sajnos nem hibátlan, de segített.
2024. ápr. 26. 20:06
 13/23 Ghgj ***** válasza:
*mi a nemed
2024. ápr. 26. 20:07
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem. A férfi nem ott kezdődik, hogy sunyin taperolja a nőket tudva, hogy mindent megúszhat.
2024. ápr. 26. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem herélte ki. Érdekes módon a családom, ismerőseim (férfiak) nem fröcsögnek emiatt, mert normális emberek. Az nyíg emiatt, aki így nem tud kérdéses módon közeledni a nőkhöz.

Mellesleg a férfiaknak is nagyobb esélyük van arra, hogy zaklatják őket, mint hogy hamisan megvádolják.

2024. ápr. 26. 21:54
 16/23 anonim ***** válasza:

A lecsúszott, pénzsóvár, ügyvéd által nyerészkedő amerikai nők kezdték evvel, de most ejtik éppen a Harvey Weinstein elleni vádakat épp. Hehe.

"Érdekes módon a családom, ismerőseim (férfiak) nem fröcsögnek emiatt, mert normális emberek"

Én is elítélem a nőket VALÓBAN erőszakoló férfiakat, viszont a hamisan, férfigyűlöletből, szektaszerűen gondolkodó nőket meg annál inkább, akik képesek lennének életükre nyomorékká tenni egy férfit, mert állítólagosan megerőszakolt egy nőt.

Baj az, hogy ezt te nem így látod.

Miért nem?

Mert utálod a férfiakat, és a sérelmeid, igazságérzeted emiatt a tipikus női szinten rekedt.

Mást se tudtok, csak árulkodni, sunnyogni, gerinctelen módon a sérelmeiteken puffogni.

Ez a feminizmus.

Kedvencem, amikor az abortusz elenn ilyen 50-es nyanyák tüntetnek, mintha a büdös életben is lehetne még gyerekük...

Meg a leszbikus nők, stb...

Utálnak titeket a férfiak zöme, az meg, hogy felvállaljátok, hogy feminácik vagytok, gyávák vagytok.

Egy táblával a nyakatokban kellene mászkálnotok, remélem egyszer eljut oda a világ, hogy ezeket a szaporodásképtelen, selejt nőket megbélyegzik örökre.

2024. ápr. 27. 08:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé pofátlanul nyomulnak pl. munkahelyen, akkor jelentem, hogy az én környezetemben nem történt semmi változás a meetoo miatt.
2024. ápr. 27. 08:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Az meg mi a fene amúgy?

valami oldal?

2024. ápr. 27. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen
2024. máj. 2. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen
2024. máj. 2. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!