Hogy segitsek a legjobb barátnőmnek,hogyha úgy gyűlöli a férfiakat,hogy már néha sirva fakad,kiakarja őket irtani stb?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 16:58
1/19 anonim válasza:
vegyél neki műfaszt az segíteni fog a problémáján
2/19 anonim válasza:
Hát én férfi vagyok, de kb mindenkit utálok, úgyhogy ha a barátnőd csak a férfiakat, az még nem is annyira vészes.
4/19 anonim válasza:
Nem indokolta meg, hogy miért utálja az összes férfit ennyire?
5/19 A kérdező kommentje:
Családban látott traumák majdnem 20 évig, párkapcsolat,miegymás.
2024. márc. 3. 17:09
6/19 anonim válasza:
Ilyeneknek elég qnnyit mondani hogy nem vagy rá kiváncsi ne terhelje rád az ő problémáit.
Az hogy nem fog ekörül forogni legalábbis melletted nem már önmagában gyógyíto más témái azáltal más gondolatai is lesznek.
De a fene se foglalkozna ilyen sérültekkel
7/19 anonim válasza:
Na az ilyet küldheted pszichiáterhez.
8/19 anonim válasza:
Lehet pszichológusra lenne szüksége.
9/19 anonim válasza:
Sok nő utál minket a nemünk miatt, ez nem ritka.
Én azért imádkozom hogy soha ne találkozzam az ilyen sérült egyedekkel mint a barátnőd.
10/19 anonim válasza:
Hát, ha kiakarja őket irtani, az tényleg baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!